Bundesligaen

Medie: Werder Bremen henter Stage-konkurrent i Liverpool

Der kan yderligere konkurrence på vej til Jens Stage i Werder Bremen. Bundesligaklubben ligner nemlig en ny arbejdsgiver for Naby Keita.

Ifølge tyske Sky Sports er Werder Bremen ved at hente en konkurrent til Jens Stage i Liverpool - nemlig Naby Keita.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Liverpool betalte en bundesligaklub 450 millioner kroner for ham, men lader ham gå for det bare ingenting.

Naby Keitas tid i den engelske storklub er langt fra gået som håbet, og efter fem sæsoner mere end almindeligt skadesplagede forlader midtbanespilleren nu Merseyside på en fri transfer.

Keita kom i 2018 til Liverpool fra RB Leipzig, men det er ikke østtyskerne, men derimod nordtyskerne fra Werder Bremen, der nu lader til at få glæde – eller mangel på samme – af landsholdsspilleren fra Guinea. Det skriver tyske Sky Sports.

I hvert fald har Werder ifølge Sky afholdt indledende samtaler med den 28-midtbanespiller, der på Weserstadion, kan vise sig at blive lidt af en konkurrent til danske Jens Stage.

Den danske midtbanespiller har med undtagelse af to kampe, spillet samtlig kampe i Bundesligaen for Werder Bremen i denne sæson, hvoraf de 21 har været som starter for Ole Werners nordtyske mandskab.

For både Jens Stage og Naby Keita gælder det, at positionen på den centrale midtbane er den, de oftest har spillet.

Mens Jens Stage også ind imellem er blevet rykket en smule længere frem på banen, så har Naby Keita ind imellem spillet på den defensive midtbane.

Ifølge transferjournalist, Fabrizio Romano, skulle aftalen mellem Werder Bremen allerede være på plads, og italieneren melder om en kontrakt for de kommende tre sæsoner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P