Premier League

Medie: United vil sende Greenwood ud på lejeaftale hele næste sæson

Italien, Spanien og Tyrkiet er de tre mest sandsynlige destinationer, hvis Mason Greenwood i den kommende sæson skal udlejes, hvilket de angiveligt pønser på i Manchester United.

Manchester United skulle være interesseret i at sende angriberen Mason Greenwood på leje i en europæisk klub i hele den kommende sæson.
Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har stadig to år tilbage af sin kontrakt, og dertil kommer klubbens mulighed for at forlænge med yderligere ét år.

Først og fremmest har Manchester United nok med at afgøre, hvad der skal ske med angriberen Mason Greenwood, der siden januar 2022 har været suspenderet i klubben.

Greenwood blev i 2022 anholdt og efterfølgende sigtet for vold og voldtagt mod sin tidligere kæreste, men i februar i år blev sagen mod den 21-årige angriber droppet af anklageren.

Dengang skrev klubben selv, at den ville igangsætte en intern undersøgelse, og at de ikke ville kommentere yderligere på sagen, før den undersøgelse var tilendebragt.

Nu melder Daily Mail, at Manchester United undersøger muligheden for at sende Greenwood ud på en lejekontrakt for hele næste sæson.

United med officiel udmelding om Greenwood: Forbliver suspenderet

Det engelske medier mener desuden at vide, at Italien, Spanien og Tyrkiet er de mest sandsynlige destinationer, hvis en sådan lejeaftale skal blive til virkelighed.

En lejeaftale for den 21-årige angriber kan give Manchester United svar på flere spørgsmål i sagen om spilleren, som klubbens tidligere manager, Ole Gunnar Solskjær, beskrev som “den bedste afslutter, jeg har arbejdet med”.

Først og fremmest vil Manchester United få mulighed for at vejre stemningen blandt befolkningen i forhold til Greenwoods retur til fodbolden, ligesom de vil få et pejlemærke af, hvordan angriberens mentale tilstand og form ser ud.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P