1 min læsningBød på Manchester United – nu er finne ved at købe Inter

Han var den første til at trække sig i budprocessen i Manchester United, men nu er finske Thomas Zilliacus interesseret i at købe Champions League-finalisterne fra Inter.

1 min læsning
Den finske forretningsmand, Thomas Zilliacus, bød tidligere på Manchester United, og nu er han i stedet interesseret i italienske Inter.
Foto: Claudia Greco/Reuters/Ritzau Scanpix

Han trak sig fra købet af Manchester United i protest over de nuværende ejeres salgsproces.

Nu kan den finske milliardær, Thomas Zilliacus, være ved at købe italienske Inter.

Inter ejes lige nu af kinesiske Suning Holdings Group under ledelse af Steven Zhang, og selvom han allerede har røbet en smule, så vil Zilliacus ikke sige meget mere, end at han er interesseret i et køb, såfremt Zhang skulle være villig til at sælge.

– Jeg har mine egne ideer om det, men dem kan jeg ikke tale om nu. Inter skal have lov til at koncentrere sig om deres vigtige kampe på lørdag (Champions League-finalen mod Manchester City, red.), siger Zilliacus til finske Ilta-Sanomat.

– I tilfælde af mulige forhandlinger vil det ikke hjælpe den nuværende ejer at diskutere det offentligt. Jeg har stor respekt for det fantastiske arbejde, [Steven] Zhang laver, men hvis han beslutter sig for at sælge, så er jeg afgjort interesseret, lyder det videre fra Zilliacus.

69-årige Thomas Zilliacus har tidligere været CEO for finske Nokias asiatiske afdeling, ligesom han har stiftet virksomhederne Mobile FutureWorks Group, YuuZoo and Newkia.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P