2 min læsningViborg forlænger med assistenttræner Jakob Poulsen

Viborg sagde tidligere på ugen farvel til en assistenttræner, men nu forlænger klubben til gengæld med en anden - nemlig Jakob Poulsen.

2 min læsning
Superligaklubben Viborg FF har torsdag forlænget kontrakten med assistenttræner Jakob Poulsen, der har fået kontrakt til sommeren 2026.
Foto: Viborg FF

Jakob Poulsen vil også fremadrettet være assistenttræner for Jacob Friis i Viborg FF.

Den tidligere danske landsholdsspiller har netop skrevet under på en kontraktforlængelse, der holder ham i domkirkebyen helt til sommeren 2026.

Jakob Poulsen tiltrådte det, der er hans første job som træner, tilbage i marts 2021, og nu kan han altså se frem til yderligere tre år på posten.

– Først og fremmest er jeg rigtig glad for at være her. Det er en god arbejdsplads med gode mennesker og en spændende klub, der hele tiden udvikler sig, så jeg har det rigtig godt her.

– Der er store ambitioner, og der bliver gjort meget for hele tiden at forbedre setup og faciliteter, og det passer mig godt at være en del af den udvikling. Vi har udviklet os meget i min tid her, og jeg tror på, at vi kan flytte os positivt endnu mere i de kommende år.

-Samtidig er jeg glad for min rolle og nyder at uddanne mig under Friis, og føler, at jeg har en god kemi med spillertruppen, så jeg er selvfølgelig også rigtig glad for at fortsætte her, siger Jakob Poulsen.

Foto: Viborg FF

Viborg sagde onsdag farvel til klubbens anden assistenttræner, Nickolai Lund, der fremover bliver assistenttræner hos mestrene fra F.C. København.

Jakob Poulsen er født i Varde, og den 39-årige tidligere landsholdsspiller har aldrig selv spillet for Viborg FF.

Officielt: F.C. København henter assistenttræner i Viborg

Han startede sin professionelle karriere I Esbjerg, hvorfra han tog turen til hollandsk fodbold og Heerenveen. I 2008 hentede AGF ham tilbage til dansk fodbold, inden de to år senere solgte ham til Viborgs rivaler fra FC Midtjylland.

I FC Midtjylland spillede han af to omgange med et ophold AS Monaco imellem. I Herning-klubben nåede Jakob Poulsen hele tre gange at løfte pokalen som dansk mester, inden han i 2019 tog til Australien og Melbourne City, hvor han i maj 2020 sluttede karrieren.

Jakob Poulsen står desuden noteret for 35 danske A-landskampe, hvoraf særligt 1-0-sejren i Parken over Sverige den 10. oktober 2009 står klart i hukommelsen på mange landsholdsfans. Her blev Poulsen nemlig matchvinder, da han 10 minutter før tid bragede et langskud ind bag Andreas Isaksson i det svenske mål.

Jakob Poulsen og Viborg FF er endnu ikke helt færdige med sæsonen, da de fredag tager imod FC Midtjylland i kampen om kvalifikations til Conference League.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P