2 min læsningKudsk får kontrakt i Randers FC

I foråret fik han sin debut i Superligaen, og nu har 20-årige Jeppe Kudsk skrevet under på en kontrakt med Randers FC.

2 min læsning
Randers FC Logo

Jeppe Kudsk er blevet udstyret med en kontrakt af to års varighed i Randers FC.

Det oplyser superligaklubben på sin hjemmeside torsdag.

Den 20-årige egneudviklede spiller fik sin superliga-debut så sent som i maj, og har sidenhen fået en enkelt kamp mere for Randers FC’s førstehold.

– Jeg er utroligt glad og stolt. Det er noget, jeg har arbejdet henimod i et stykke tid, så det er fedt, at det er lykkedes. Det er kulminationen på et specielt forår, hvor jeg kom tilbage fra skade og pludselig var at finde i startopstillingen på Superliga-holdet.

– Det var en ekstrem dårlig timing med skaden, hvor jeg virkelig skulle ind og bevise mig, så jeg er bare glad for, at chancen bød sig, og at jeg greb den. Det var fedt at kunne bevise mig for mig selv, men endnu vigtigere overfor mine omgivelser, at jeg kan være med på det her niveau.

– Nu gælder det om at fortsætte udviklingen og byde mig til, for jeg har ambitioner om at spille på sigt. De to kampe i forårssæsonen har i den grad givet blod på tanden, siger Jeppe Kudsk.

Selvom Jeppe Kudsk gør sig i det centrale forsvar, så er kontrakten med ham ikke ensbetydende med, at Randers FC ikke skal på markedet efter netop en midtstopper denne sommer.

– Vi er stadig i markedet efter en erfaren central forsvarsspiller, der skal kunne gå direkte i startopstillingen, fortæller sportsdirektør i Randers FC, Søren Pedersen.

Nedenfor kan du læse om, hvornår transfervinduet for de danske klubber åbner og lukker denne sommer.

Det danske transfervindue forlænges

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P