Dansk Fodbold

Steffen Højer om kommende U21-landskampe: Godt at have noget på spil

Steffen Højer udtog onsdag sin landsholdstrup til sine første betydende kampe som dansk U21-landstræner, og han ser frem til at have noget på spil.

U21-landstræner Steffen Højer ser frem mod sine første betydende kampe i spidsen for det danske U21-landshold.
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Han overtog officielt jobbet den 9. januar, men først nu kommer der for alvor point på spil.

U21-landstræner Steffen Højer har måttet vente 158 dage, fra han i januar tog et skridt op og gik fra assistenttræner til cheftræner for det danske U21-landstræner, inden hans første betydende kamp.

Onsdag den 16. juni rejser U21-landsholdet nemlig til Litauen, hvor de tager hul på kvalifikationen frem mod U21-EM i 2025. Tre dage senere venter et opgør i Vejle mod Wales.

Tilbage i marts mødte U21-landsholdet Schweiz og Ukraine i to testkampe, men først nu er der altså altså point på spil, og det glæder Steffen Højer.

– Det er de kampe, vi har ventet på i spænding. Vi havde en rigtig god samling i marts, hvor holdet var sammen for første gang, og hvor vi fik set nogle rigtig gode tegn.

– Derfor bliver det godt at komme i gang med selve kvalifikationen og de kampe, hvor vi har noget på spil. Vi har et klart mål om at kvalificere os til EM-slutrunden 2025, siger Steffen Højer.

Nu gælder det: Steffen Højer udtager flere superligaprofiler til U21-landsholdet

Til EM-kvalifikationskampene senere på måneden har Steffen Højer udtaget syv spillere, som ikke var med ved landsholdssamlingen i marts.

Det drejer sig om Alexander Busch, Victor Kristiansen, Elias Jelert, William Bøving, Filip Bundgaard, William Osula og Christian Kjelder Rasmussen.

De syv spillere er med på bekostning af Thomas ‘TK’ Kristensen, Kristoffer Lund Hansen, Gustav Grubbe, Casper Winther, Oliver Sørensen, Wahid Faghir og Mika Biereth, der alle er blevet sorteret fra til denne omgang.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P