Mål og galleri: Intet holdbytte da FC Barcelona slog Iniesta og Vissel Kobe

Det var bestemt ikke noget ueffent mandskab, FC Barcelona tirsdag havde taget med til venskabskampen mod japanske Vissel Kobe og den spanske klubs tidligere midtbanelegende Andrés Iniesta.

FC Barcelona havde ikke de store problemer med at slå japanske Vissel Kobe og klubbens tidligere midtbaneprofil Andres Iniesta.

Der havde på forhånd været talt om en halvleg på begge hold, men sådan ville de det ikke i Japan.

Andrés Iniesta spillede derfor kun for hjemmeholdet, Vissel Kobe, da de tirsdag eftermiddag dansk tid tog imod den eneste anden klub, som Iniesta har repræsentere som seniorspiller, FC Barcelona.

Iniesta havde selv udtrykt interesse for at spille en halvleg for begge mandskaber, men ifølge spanske Sport afviste Vissel Kobe det forslag, da kampen i Japan ville få stor mediebevågenhed, og klubben ønskede derfor kun at at fremvise den 39-årige spanske legende i deres farver.

Inden der for alvor gik sommerkamp i den på det regnvåde nationalstadion i Tokyo, var det Franck Kessie, der efter godt et kvarter gjorde det til 0-1 for gæsterne, da Pablo Torre med en fin frispilning sendte ivorianerne alene igennem med den japanske målmand.

Tre minutter senere stod Pablo Torre for endnu et oplæg, da han på et hjørnespark svingede bold ind i panden på Eric Garcia, der gjorde det til 0-2.

Flere mål blev det ikke til i kampen, hvor Andrés Iniesta efter 81 minutters spil blev skiftet ud til stor applaus over hele stadion. Efterfølgende kunne han give en stor krammer til sin tidligere midtbanemakker, Xavi, der nu er cheftræner for FC Barcelona.

Danske Andreas Christensen var sammen med Sergi Roberto, Ousmane Dembele og Marc André ter Stegen de eneste spillere, der ikke kom på banen i regnvåde Tokyo.