3F Superligaen

Dagen efter bronzen: AGF præsenterer ny spiller

Selvom det er under ét døgn siden, at bronzemedaljerne blev sikret, så hviler de ikke på laurbærene i AGF, som mandag har præsenteret en ny spiller.

AGF henter Michael Akoto
Foto: AGF

AGF har i den seneste sæson nydt stor succes under tyske Uwe Rösler, mens ligeledes tysk Yann Bisseck har været en af de helt store profiler i Superligaen.

Nu supplerer AGF truppen med endnu en tysker i form af den 25-årige Michael Akoto.

Ghanesisk fødte Akoto har i de seneste to sæsoner spillet for østtyske Dynamo Dresden, hvor han mestendels har gjort sig på den defensive midtbane.

Han kommer til AGF på en fri transfer.

– Michael er en alsidig spiller, der både kan spille på 6’er-positionen, i centerforsvaret og som højre back. Han er fysisk stærk, atletisk og har en god fart. Han forstår at sætte sine kvaliteter i scene, og han giver sig altid fuldt ud i kampe og til træning.

– Vi har set ham i flere kampe og indhentet gode referencer på ham, og både som spiller og person kommer han til at passe godt ind i AGF, siger Stig Inge Bjørnebye om Akoto, der starter i AGF, når truppen vender tilbage fra ferie og begynder arbejdet på en ny sæson.

Michael Akoto præsenteret i AGF. Foto: AGF

– Vi har været ude i god tid med Akoto og det har været en god og grundig proces. Nu glæder vi os til at tage imod ham på Fredensvang, når vi starter op igen, siger Stig Inge Bjørnebye.

Mål og Highlights: AGF og hollandske Jelle Duin i vildt comeback mod Brøndby – bronzemedaljerne havnede i Aarhus

Michael Akoto skiftede til Dynamo Dresden forud for sidste sæson, men trods 30 kampe og et enkelt mål kunne han ikke redde den østtyske klub fra nedrykning til 3. Bundesligaen.

Her har spilletiden i den netop overståede sæson været langt mere sporadisk, og selvom han har tegnet sig for spilletid i 21 af de i alt 38 kampe i 3. Bundesligaen, så har han særligt på det seneste været langt fra start-11’eren i klubben.

I februar blev han ramt af senebetændelse, og efter den skade holdt ham ude af syv kampe, har han kun fået to kampe fra start i den resterende del af foråret.

Den alsidige tysker har i sæsonen dækket ikke færre end fem forskellige pladser for Dynamo Dresden, og mens han mestendels har gjort sig på den defensive midtbane, så har han også spillet kampe i både det centrale forsvar og på højre kant.

Akoto har tidligere spillet for Wehen Wiesbaden og Mainz’ andethold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P