2 min læsningRanders FC blev taget med på råd om Zeca-hyldest: Usædvanlig god stil

Carlos Zeca starter på banen i sin sidste kamp for F.C. København, men han får næppe mange minutter i benene.

2 min læsning
Randers FC blev taget med på råd i forhold til F.C. Københavns hyldest af anfører Carlos Zeca.
Foto: Ritzau/Scanpix

Det bliver med Carlos Zeca på banen fra start, når F.C. København og Randers FC søndag aften mødes i Parken.

Kampen markerer slutpunktet for superligasæsonen, men den markerer også F.C. Københavns farvel til klubbens mangeårige anfører Carlos Zeca, der vender hjem til græsk fodbold.

Med Zecas korsbåndskade[r] in mente bliver det formentlig ikke til meget andet end en hyldest fra tilskuerne i Parken samt en hurtig udskiftning, og det har dagens modstander det ganske fint med.

– Jeg synes da, at det er usædvanlig god stil at hylde en klubmand og en form for legende i deres klub, så det synes jeg er en fin måde at gøre det på, det har jeg ikke noget problem med, siger Randers FC-cheftræner Rasmus Bertelsen til Viasat.

Formelt ville Randers FC ikke kunne have indvendt noget mod F.C. Københavns beslutning om lade anføreren starte inde, men københavnerne tog faktisk kontakt til kronjyderne for på forhånd at have deres accept.

– Jacob [Neestrup] ringede til mig tidligere på ugen og spurgte, om vi havde indvendinger mod det, og det har vi selvfølgelig ikke, forklarer Bertelsen, der generelt er godt tilfreds med omstændighederne omkring sæsonens sidste kamp.

Carlos Zeca: Ståle er min ven som jeg skylder meget

– Når man skal spille en kamp i sidste runde, som ikke har betydning for tabellen, så kan man ikke få det sjovere end det her. Jeg tror også, det er en [kamp], som spillere og stab kan huske om 10 eller 20 år, og så er den historie bare sjovere, hvis man leverer en god præstation og ikke er blevet klappet ud af banen.

Kampen mellem F.C. København og Randers FC kan højst få kosmetisk betydning for F.C. København, mens Randers FC med en sejr kan overhale Brøndby, såfremt Brøndby taber deres kamp mod AGF. Inden søndagens kampe er Randers FC tre point efter Brøndby og har en målscore der er tre mål dårligere.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P