1 min læsningKæk Grabara om genoptræning: Jeg vidste, at hvis det ikke blev mig, ville vi ikke klare den

Kamil Grabara var under guldfesten i Parken igen klar med en kæk kommentar til Viaplays reporter. Her fik Mat Ryan nok en sviner.

1 min læsning
Kamil Grabara var nok engang kæk i en kommentar om pladsen i FCK-målet
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

F.C. København blev danske mestre allerede i den forgangne weekend.

Men selvom guldet blev hentet allerede en runde før tid, så det ikke ud til at blive det ædleste metal undervejs i sæsonen.

Mesterholdet fra Østerbro var placeret otte point efter FC Nordsjælland ved vinterpausen, ovenpå en efterårssæson, hvor Kamil Grabara var ude med en alvorlig ansigtskade efter 2. spillerunde og efterfølgende kæmpede med australske Mat Ryan om spilletid.

Men spilletid blev det til igen før jul for Kamil Grabara.

Og til søndagens guldfest påpegede polakken vigtigheden af sit comeback i efteråret med endnu en velvagt stikpille til Ryan.

– Jeg vidste, at det krævede en speciel person tilbage i målet. Jeg tabte kun den første kamp i sæsonen, og genoptræning blev meget nemmere for mig, for jeg vidste, at hvis det ikke blev mig (i målet, red.) ville vi ikke klare den, sagde Grabara til Viaplay og lod forstå, at FCK ikke var blevet mestre, hvis Mat Ryan var forblevet i målet.

Men helt at kalde sig sæsonens helt, vil Grabara dog ikke.

– Nej, jeg er ikke. Der er så mange flere spillere, der fortjener det. Jeg er bare den eneste i målet. Og hvis du ser hyldesten af hele holdet, så er det en fuc… up spørgsmål, slog den polske målmand fast efter opgøret mod Randers, der endte 1-1.

F.C. København blev danske mestre med 59 point. Fire mere end FC Nordsjælland.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P