2 min læsningEfter bronzeskuffelsen venter FCM nu for Viborg: Det bliver ikke federe!

I Viborg har de kun fem dage til at lægge skuffelsen over de missede bronzemedaljer bag sig, for fredag møder de FC Midtjylland i kampen om europæisk fodbold.

2 min læsning
I Viborg glippede bronzen på sidste spilledag, og nu gælder der derfor en kamp mod rivalerne fra FC Midtjylland i kampen om europæisk fodbold.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

I endnu en vanvittig superligaafslutning var det Viborgs tur til at trække sorteper.

Med 0-0 i Farum mod FC Nordsjælland glippede bronzemedaljerne nemlig for Viborg, der som følge af en dårligere målscore end AGF slutter som nummer fire.

Efter kampen i Farum var skuffelsen så tyk blandt de grønblusede, at man kunne skære i den, men det er der ikke tid til, for fjerdepladsen betyder, at Viborg på fredag tager imod FC Midtjylland i en kamp om én billet til Conference League-kvalifikationen.

– Vi skal også huske på, at selvom den gør nas lige nu, så har vi jo en vildt spændende og fed kamp på fredag, så det er bare om at æde det i sig og vise, hvad man består af som spiller, hold og klub og bruge al den positive energi man har indeni sig, for den er der, selvom det lige nu føles som en kæmpe skuffelse, og så gå ud og levere på fredag, lød det efter skuffelsen fra Viborg-cheftræner Jacob Friis.

I FC Midtjylland var målmand Jonas Lössl lørdag ikke sen til at drømme om et møde med Viborg, som det ifølge ham ville ‘være fedt at slå’.

FCM skal møde enten AGF eller Viborg: Drømmemodstandere

At der venter en fed kamp mellem de to midtjyske rivaler er Jacob Friis dog slet ikke uenig i.

–  Det bliver ikke federe. Jeg har efter halvandet år i Viborg lært, hvem man gerne vil vinde over, og det har vi muligheden for på fredag, og det kommer vi til at jagte, og det glæder vi os helt vildt til, så det er dejligt, at de også gerne vil møde os, siger Friis til Viaplay.

Viborg og FC Midtjylland har allerede mødt hinanden tre gange i denne sæson, og mens Viborg trak sig sejrrigt ud af pokal-ottendedelsfinalen i november, så vandt FC Midtjylland forårssæsonens første kamp i ligaen med hele 0-4 tilbage i februar. Sæsonens første kamp mellem de to rivaler endte 1-1 på MCH Arena i Herning.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P