1 min læsningBenzemas afskedsscoring var nok: Real Madrid holder Atletico bag sig

Karim Benzema scorede på straffespark i sin afskedskamp på Santiago Bernabeu, og det var nok til, at Real Madrid holder bysbørnene fra Atletico Madrid bag sig.

1 min læsning
Karim Benzema kunne med en scoring i sin afskedskamp for Real Madrid sørge for, at Real Madrid holder Atletico Madrid under sig.
Foto: Pierre-Philippe Marcou/AFP/Ritzau Scanpix

Efter 648 kampe og 354 mål takkede Karim Benzema søndag af med en scoring i Real Madrid.

Med små 20 minutter tilbage af kampen hjemme på Estadio Santiago Bernabeu udlignede franskmanden til 1-1 i kampen mod Athletic Club fra Bilbao.

Det ene point viste sig at være nok for Real Madrid, der med det ene point holder Atletico Madrid under sig og selv tager sig af LaLigas andenplads.

Det var dog i højere grad på Estadio de la Ceramica i Villarreal, at den sag blev afgjort, for her førte Atletico Madrid nemlig 1-2 helt ind til dommerens tillægstid.

Her dukkede 20-årige Jorge Pascual op for hjemmeholdet og udlignede til 2-2, og således må Atletico Madrid tage til takke med en trejdeplads.

Real Sociedad var allerede inden dagens kamp mod Sevilla sikret LaLigas fjerde og sidste billet til Champions League, men baskerne slog ikke desto mindre Sevilla 2-1 hjemme i San Sebastian.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P