1 min læsningArsenal får ekstra kamp næste sæson

Arsenal kan takke Manchester City for, at de nu får en kamp mere i næste sæson.

1 min læsning
Arsenal får en ekstra kamp i næste sæson som følge Manchester Citys sejr i FA Cuppen over Manchester United.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Arsenal har i denne sæson spillet i alt 49 kampe.

Det tal kan i realiteten blive mindre i næste sæson, men det er mere end bare en smule usandsynligt, og faktisk er det markant mere realistisk, at Arsenals kampprogram bliver markant tættere pakket i 2023-24-sæsonen.

I denne sæson har mestrene fra Manchester City spillet 60 kampe i alt, og med lørdagens Champions League-finale kommer Pep Guardiolas tropper op på i alt 61 kampe.

Det er faktisk også netop Manchester City, der lørdag sørgede for, at Arsenal til næste sæson får som minimum én kamp, som de ikke spillede i denne sæson.

Med sejren over Manchester United i FA Cup-finalen har Manchester City nemlig vundet både Premier League og FA Cuppen, men da City selvsagt ikke kan møde sig selv i den engelske sæsonåbner – Community Shield-kampen, så bliver det i stedet Arsenal, der som toer i Premier League skal sparke sæsonen igang.

Dermed er Arsenal allerede nu sikret som minimum 47 kampe i næste sæson, og skal de holde kamptallet på 47, skal de tabe sin Champions League-gruppe og ryge ud af både FA Cuppen og Ligacuppen i deres første kamp.

I denne sæson spillede Arsenal sine seks gruppekampe i Europa League, men røg så ud til Sporting efter to kampe i ottendedelsfinalen.

I FA Cuppen slog Arsenal Oxford i tredje runde, men allerede i fjerde runde blev de ekspederet ud af Manchester City – en turnering Manchester City fire kampe senere stod som vindere af.

I Ligacuppen røg de allerede i tredje runde ud til Brighton – den turneringen vandt Manchester United efter i alt seks kampe.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P