2 min læsningAaB-anfører efter nedrykning: Det er skandaløst

AaB rykkede søndag ud af Superligaen for første gang i klubbens historie. Klubbens anfører kalder nedrykningen skandaløs.

2 min læsning
AaB-anfører Lucas Andersen kalder det skandaløst, at AaB nu er rykket ud af Superligaen.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Efter 36 år i den bedste danske fodboldrække, skal fansene i Aalborg nu indstille sig på en sæson på anden klasse.

AaB rykkede søndag ud af Superligaen, efter de tabte 0-1 hjemme på et udsolgt Aalborg Portland Park.

At Danmarks fjerdestørste by ikke længere er repræsenteret i den fornemste fodboldrække er slet og ret skandaløst, siger klubbens anfører.

– Det er ikke godt nok, og det er fucking irriterende. Det er skandaløst, at vi rykker ned. Vi havde chancen i dag, og når vi ikke kan udnytte den, så er det ikke godt nok.

– I første halvleg er vi gode og kommer frem til chancer. Vi prøver, men det er ikke godt nok. Vi får overhovedet ikke lagt det tryk, vi gerne vil [..] Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, siger Lucas Andersen til Viaplay.

28-årige Lucas Andersen har med undtagelse af seks år i hollandsk og schweizisk fodbold spillet det meste af sit liv i AaB, og nedrykningen gør selvsagt ondt på anføreren.

Mål og Highlights: AaB rykker ud af Superligaen efter nederlag til Silkeborg

– Det kan I nok alle tænke jer til. En klub som man har i hjertet hele vejen. [Jeg] er AaB-dreng til det aller sidste. Vi er bare ikke gode nok, vi gør det ikke godt nok i dag, og det er pisse irriterende. Vi skal have lagt meget mere pres på i anden halvleg [..] Jeg ved ikke, hvad fanden jeg skal sige, siger Lucas Andersen.

Efterfølgende blev interviewet stoppet af AaB’s målmandstræner, Poul Buus, der af sikkerhedsmæssige årsager bad Lucas Andersen gå i omklædningsrummet.

Indtil videre har der dog ikke været nogen meldinger om ballade blandt de skuffede hjemmeholdsfans.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P