3F Superligaen

SIF-ledelsen jubler over Kent Nielsen-forlængelse: Har løftet niveauet betydeligt

Ledelsen i Silkeborg IF er selvsagt begejstret over forlængelsen med Kent Nielsen, som har løftet klubbens niveau betydeligt.

Silkeborg IF, Kent Nielsen.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Oprykning, bronzemedaljer og flot figur i et europæisk gruppespil.

Det er de tre seneste sæsoner kort opsummeret med Kent Nielsen i spidsen for Silkeborg IF.

Torsdag har klubben så meddelt, at man har forlænget aftalen med den garvede cheftræner, og det er man ikke så lidt begejstrede for på ledelsesgangen i klubben.

– Kent Nielsen har skabt stærke resultater i Silkeborg IF de seneste år, hvilket foreløbigt kulminerede sidste sæson med bronzemedaljer og et europæisk gruppespil, hvor vi gjorde god figur i denne sæson.

– Kent Nielsen har skabt den attraktive spillestil, som vi gerne vil underholde og vinde fodboldkampe med, og vi har stor tiltro til, at vi sammen kan bygge videre på det flotte fundament, der er skabt i SIF. Vi er selvsagt meget glade for, at vi med kontinuitet på cheftrænerposten kan fortsætte den udvikling, der er i Silkeborg IF, siger administrerende direktør Kent Madsen til klubbens egen hjemmeside.

Også Silkeborg IF’s sportschef, Jesper Stüker, anerkender Kent Nielsens flotte arbejde i klubben.

– Kent Nielsen har løftet det sportslige niveau i SIF ganske betydeligt, og Kent viser kontinuerligt, at han både kan udvikle vores spillere individuelt og holdet som enhed.

– Kent Nielsen har begejstret Superligaen med sin spillestil, og da tingene begyndte at brænde en smule på her i foråret, rystede han aldrig på hånden. Derfor er vi utroligt glade for, at Kent Nielsen er vores cheftræner frem til 2026, siger Jesper Stüker.

‘No Brainer’: Silkeborg forlænger med Kent Nielsen

Silkeborg IF runder sæsonen af lørdag, hvor man med en sejr kan sende AaB en tur ned i NordicBet Ligaen.

De to klubber tørner sammen klokken 14.00.

Den nye aftale mellem Silkeborg IF og Kent Nielsen strækker sig frem til sommeren 2026.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P