3F Superligaen

‘No Brainer’: Silkeborg forlænger med Kent Nielsen

Silkeborg IF oplyser torsdag, at man har forlænget aftalen med klubbens cheftræner, Kent Nielsen.

Silkeborg IF Logo

Samarbejdet mellem Kent Nielsen og Silkeborg IF har været én stor succes.

Derfor vil de fleste Silkeborg-fans formentlig også glæde sig over, at de to parter har valgt at forlænge samarbejdet med hinanden.

Således oplyser Silkeborg IF torsdag, at man har forlænget aftalen med Kent Nielsen med to år yderligere, så den nu løber frem til sommeren 2026.

Kent Nielsen har været cheftræner i Silkeborg IF siden sommeren 2019, og med den nye aftale vil han altså have stået i spidsen for klubben fra Søhøjlandet i syv år, hvis han bliver kontrakten ud.

I 2020/21-sæsonen blev det til oprykning til Superligaen for Kent Nielsen og co., inden han i sæsonen efter førte Silkeborg til bronzemedaljer.

I den netop overståede sæson stod den derfor på europæisk fodbold, hvor man til trods for eliminering i Conference League-gruppespillet tog sig særdeles godt ud.

– Det var en ’no brainer’, da klubben henvendte sig til mig. Der var ikke megen betænkningstid fra min side, for jeg føler, at SIF og jeg er det perfekte match.

– Vi har opnået meget i klubben i min tid, og der er nogle sportslige udfordringer og perspektiver, som jeg finder spændende. Jeg ser et stort potentiale i at være med til at rykke SIF et nyt sted hen med flere unge spillere efter sommer. Det glæder jeg mig enormt meget til, siger Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

I denne sæson blev det til knapt så meget succes, hvor man efter at have været snublende tæt på at spille sig med i top seks nu må tage til takke med en niendeplads ved sæsonafslutning.

Kent Nielsen har stået i spidsen for Silkeborg IF i 148 kampe, og er den nuværende længst siddende cheftræner i Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P