2 min læsningMedie: Brøndby kan miste angriber til ny Superliga-klub

Superliga-sæsonen er ikke engang afsluttet, før der allerede løber rygter om, hvilke til- og afgange Brøndby kan stå overfor i transfervinduet.

2 min læsning
Brøndbys logo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Yousef Salech har det seneste år været udlejet til HB Køge, hvor Brøndby-legenden Daniel Agger har roret.

Der har Salech lavet 13 kasser i 23 kampe i NordicBet ligaen. Noget, der har kastet interesse af sig.

Når HB Køge i den kommende weekend har spillet sidste kamp i sæsonen, hvor de møder Fremad Amager, vender Salech tilbage til den københavnske vestegn.

Her har Salech stadig et år tilbage af kontrakten, men det kan ændre sig, da Ekstra Bladet skriver, at en kommende Superliga-klub har snøren ude efter ham.

Her viser Hvidovre angiveligt interesse for den 21-årige danske angriber, men det er ikke uden udfordringer for oprykkerne.

Hvidovre har nemlig det mindste budget i Superligaen for den kommende sæson, og derfor kan det blive svært at lokke angriberen væk fra Brøndby.

Derfor kan det blive et større puslespil der skal gå op, før Salech kan ende i Hvidovre.

Ifølge mediet, skal angriberen i første omgang forsøge at komme ind omkring førsteholdet hos de blå-gule.

Såfremt det ikke kan lade sig gøre, vil Hvidovre efter sigende håbe på, at det kan munde ud i en udlejning af Yousef Salech eller endda et salg af ham. I så fald vil oprykkerne stå klar, skriver Ekstra Bladet.

Medie: Brøndby-profil har fået kæmpe lønstigning med ny kontrakt

Hvidovre har allerede mistet Fredrik Carlsen til Silkeborg ligesom Andreas Pyndt, der faktisk var lejet i netop Brøndby, også tager turen til Søhøjlandet, når transfervinduet åbner.

Derfor har sportschef i Hvidovre, Peter Lassen, med statsgaranti travlt for tiden, så truppen kan blive forstærket, når Superligaen står for døren for første gang i 26 år.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P