NordicBet Ligaen

Sønderjyske henter målmand hos konkurrenter

NordicBet Liga-klubben Sønderjyske forstærker sig i hos konkurrenterne fra Hillerød.

Sønderjyske henter Hillerød-målmand Jonas Dakir.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Efter bare en enkelt sæson hos Hillerød, går turen nu til Sønderjylland.

Den 26-årige målmand, Jonas Dakir, skifter nemlig Hillerød ud med NordicBet Liga-konkurrenterne fra Sønderjyske.

Dakir har i Hillerøds første sæson i NordicBet Ligaen været med til at sikre en ny sæson i Danmarks næstbedste række – en overlevelse der nærmest aldrig har været tvivl om.

Nu går turen så til Haderslev for Dakir, der dermed også kan se frem til fodbold i NordicBet Ligaen i næste sæson.

– Jeg har haft en god sæson i Hillerød, hvor jeg har udviklet mig godt og fået masser af spilletid. Nu ser jeg frem til at tage kampen op i Sønderjyske Fodbold, som er en god og ambitiøs klub, der er i gang med et spændende projekt. Jeg glæder mig til at møde ind i Haderslev efter sommerferien, og jeg ser frem til at møde fansene på Sydbank Park, siger Jonas Dakir.

I Sønderjyske skal Dakir tage kampen op med Nicolai Flø, der i denne sæson har taget sig af alle klubbens kampe med undtagelse af en enkelt kamp i DBU Pokalen.

Officielt: Sønderjyske tager afsked med seks spillere til sommer

– Jonas Dakir har været en stærk målmand for Hillerød Fodbold, hvor han har været en profil og afgørende spiller i klubbens flotte sæson i NordicBet Ligaen. Han har fået en god fodboldopdragelse i Randers FC, hvor han også fik nogle Superliga-kampe i bæltet, og nu tager han turen til Sønderjylland for at udvikle sig yderligere.

– I Sønderjyske Fodbold kommer han til at indgå i vores stærke målmandsteam sammen med Nicolai Flø, Marcus Alstrup og målmandstræner Jens Rinke, og vi glæder os til at tage imod ham efter sommerferien, siger Esben Hansen, der er sportsdirektør i Haderslev-klubben.

Aarhus-drengen Jonas Dakir har tidligere repræsenteret Viby, FC Midtjylland og Randers FC på ungdomsniveau, mens han som senior har fået sin fodboldopdragelse i Randers FC.

Dakir har skrevet under på en kontrakt for de kommende tre sæsoner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P