3F Superligaen

Ingen Beijmo i Sveriges landsholdstrup: Føler absolut jeg kan måle mig

Der bliver trods flere skader ikke landsholdsdebut til AGF's Felix Beijmo i denne omgang.

Foto: Allan Hvid /campo.dk

Emil Kraft, Emil Holm og Joel Andersson.

Alle tre svenske højrebacks er ukampdygtige til de kommende svenske landskampe, og det kunne have åbnet en plads for AGF’s Felix Beijmo.

Onsdag var der dog en lang næse til AGF’eren, der i stedet måtte se landstræner Janne Andersson udtage backerne Linus Wahlqvist og Daniel Sundgren.

Inden udtagelsen havde Beijmo ellers sat næsen op efter sin første udtagelse til det svenske A-landshold, og vurderet på nationens øvrige højrebacker følte Beijmo selv, at han kunnet have været med.

– Altså det er vanskeligt at sige noget om konkurrencen, i og med jeg ikke har været med, men det er klart, at nogle af de spillere, som har været med den seneste tid, er spillere, som jeg absolut føler, at jeg kan måle mig med.

AGF’s Beijmo overrasket over Superligaen: Alt handler om at vinde

– Jeg har præsteret godt og kunne være en mulig udtagelse, men det er ikke op til mig at vurdere. For mig har det dog været en af mine største drømme. At repræsentere Sverige vil være en ære, sagde Beijmo således forud for udtagelsen til Aftonbladet.

Mens Pogon Szczecins Linus Wahlqvist også var udtaget til Sveriges seneste landsholdssamling, så er det en smule mere overraskende, at Maccabi Haifas 32-årige Daniel Sundgren er udtaget på bekostning af Beijmo.

25-årige Felix Beijmo har endnu til gode at blive udtaget til det svenske landshold. Han har dog repræsenteret det svenske U21-landshold 13 gange.

Mens det ikke blev til udtagelse for Felix Beijmo, så kan F.C. Københavns Viktor Claesson og FC Midtjyllands Kristoffer Olsson ganske som ventet se frem til en ny landsholdssamling.

Sverige møder den 16. juni New Zealand i en venskabskamp, inden turen den 20. juni gør til Wien, hvor Østrig tager imod i EM-kvalifikationen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P