Premier League

Kun én markspiller har spillet samtlige minutter i Premier League 2022/23 – se hvem her!

Over 3.420 minutter Premier League-bold er det blevet til for Everton-profilen i denne sæson - ingen andre har spillet så mange!

Kun én spiller har spillet samtlige minutter i Premier League denne sæson.
Foto: Ritzau/Scanpix

Det kræver sin mand at kunne spille en hel sæson i Premier League.

For det første skal formen være i orden for at kunne holde til den fysiske udfordring, det er at spille de 38 kampe.

Dertil kommer så de mulige skader, der måtte følge af belastningen fra kampene, som de færreste kan undgå i løbet af en sæson, med mindre man er målmand.

I den netop overståede sæson af Premier League er der faktisk kun én enkelt markspiller, der har spillet samtlige 3.420 minutter i sæsonen.

Der er tale om Evertons James Tarkowski, som har været med i hvert eneste spillede minut i The Toffees’ kamp for overlevelse, som i sidste ende endte med at bære frugt i sidste spillerunde, hvor de sikrede sig overlevelse mod Bournemouth.

Som sagt har ingen spillere spillet flere minutter end Tarkowski – og kunne i øvrigt umuligt have gjort det – men flere af de øvrige profiler er dog kommet tæt på.

Flest mål nogensinde: Livsvigtig Everton-scoring satte Premier League-rekord

Lige bag Tarkowski finder vi nemlig Arsenals Gabriel Magalhaes, som blot har misset ni minutter af sæsonen, mens også Harry Kane har været til at regne med i tottenham startopstillingen med 3.408 minutter i benene.

Af øvrige markspillere, der har spillet flest minutter i denne sæson, findes blandt andre Alex Iwobi fra Everton, James Ward-Prowse i Southampton og Kieran Trippier i Newcastle.

Hele listen kan findes her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P