1 min læsningTen Hag om stjerne: Han kan score 40 mål næste sæson

Manchester United har haft en god sæson, hvor det ender med top fire og to finaler, hvor specielt én spiller har været meget iøjenfaldende. Erik ten Hag forventer dog endnu mere af ham.

1 min læsning
Manchester United-manager, Erik Ten Hag, var tilfreds med holdets indsats i Premier League-kampen mod Bournemouth - men der mangler noget.
David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Marcus Rashford blev torsdag den første Manchester United-spiller til at runde 30 sæsonscoringer, siden Robin van Persie gjorde det i 2013.

Men der er hverken tid eller plads til, at den 25-årige kan hvile på laurbærene, hvis man spørger hans manager, Erik ten Hag.

– Jeg er overbevidst om, at han kan score mere.

– Når man tager højde for, at han ikke har scoret meget i de seneste 10 kampe – jeg tror kun, han har lavet to eller tre – så kan han forbedre sig.

Den hollandske manager er da heller ikke bleg for at sætte tal på, hvor meget han forventer af sin engelske stjernespiller.

– Vi er glade for de mål, han har lavet denne sæson, men vi skal presse ham mere. Jeg tror, han lave 40 mål på en sæson. Så det er det næste skridt for ham, fortæller Erik ten Hag ifølge Daily Mail.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Marcus Rashford har da også stadig to muligheder for at udbygge sin måltotal i denne sæson.

Manchester United spiller søndag eftermiddag sæsonens sidste Premier League-kamp, når de hjemme på Old Trafford får besøg af Fulham, mens de lørdag den 3. juni spiller FA Cup-finale mod bysbørnene fra Manchester City.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P