NordicBet Ligaen

Mål og Highlights: Se Sønderjyske smide Superliga-drømmen på gulvet – Hvidovre er tilbage i Superligaen!

Sønderjyske skal bruge alle tre point i Næstved, hvis der skal holdes liv i drømmen om tilbagevenden til Superligaen denne sæson.

Årets profil i NordicBet Ligaen Emil Frederiksen

Efter Hvidovres sejr lørdag, skulle Sønderjyske hente en sejr ude mod Næstved, hvis en retur til Superligaen stadig skulle være en mulighed i år. Ellers var endnu en sæson i landets næstbedste række en realitet.

Det startede dog skidt for Sønderjyske, da de efter 23 minutter allerede var bagude 2-0, selvom sønderjyderne startede kampen bedst. I første halvlegs overtid fik Luka Racic dog reduceret, og troen kom igen.

Kort inde i anden halvleg bragte Emil Frederiksen Sønderjyske på omgangshøjde igen efter klodset forsvarsspil og bare 10 minutter senere var Frederiksen igen på pletten, da han gjorde det til 3-2.

Lige som uret rundede 90 minutter skete det, der ikke måtte ske for Sønderjyske. Næstved udligner, hvilket betyder, at Sønderjyske ikke kan nå Hvidovre på andenpladsen, og dermed kan Hvidovres fest starte. De er nemlig klar til Superligaen efter sommerferien.

Næstved 1-0 Sønderjyske (Mads Agger, 13′):

Næstved 2-0 Sønderjyske (Laurits Bust, 23′):

Næstved 2-1 Sønderjyske (Luka Racic, 45+2′):

Næstved 2-2 Sønderjyske (Emil Frederiksen, 52′):

Næstved 2-3 Sønderjyske (Emil Frederiksen, 62′):

Næstved 3-3 Sønderjyske (Abdoulie Njai, 90′):