Av: Chelsea gnider salt i såret på netop nedrykkede Leeds i tweet

Leeds rykkede søndag ud af Premier League, da den sidste runde af den bedste engelske række blev spillet - samme aften har Chelsea nu sendt en stikpille af de helt store i retning af den netop nedrykkede klub.

Chelsea, Leeds, Premier League.

Leeds skal en tur ned i Championship.

Det står klart, efter det blev til et 1-4-nederlag søndag, mens konkurrenterne i kampen om overlevelse begge vandt.

Selvom Leeds’ nedrykning ikke er mange timer gammel, så har Chelsea nu samme aften benyttet lejligheden til at gnide lidt ekstra salt i såret på den netop nedrykkede klub.

Det har de gjort på Twitter.

Her skal vi helt tilbage til august måned, hvor Chelsea og Leeds tørnede sammen i begyndelsen af sæsonen.

Vanen tro opdaterede Chelsea klubbens fans på Twitter undervejs i opgøret.

Efter en halv time af opgøret tweetede Chelsea, at “Vi er ved at få sat os igennem”.

Tre minutter senere scorede Leeds dog til 1-o, hvilket Chelsea naturligvis tweetede ganske nøgternt om “Mål. Aaronson scorer”.

I det 37. minut af opgøret blev det også til 2-0, hvilket Chelsea endnu en gang markerede med et tweet.

Mål og Highlights: Se Tottenham sende Leeds ned i Championship

På syv minutter kunne man altså se Chelsea tweete, at man var ved at have kampen under kontrol, for derefter at måtte informere sine fans om, at Leeds havde scoret to gange på fire minutter.

Det kunne Leeds godt se ironien i, så de valgte at tage et screenshot af Chelseas tre tweets og dele det på sin egen Twitter-kanal med teksten “Life comes at you fast!”, hvilket nok bedst oversættes til noget i stil med “Livet kan hurtig ændre sig”.

Kampen endte med en 3-0-sejr til Leeds, og selvom det er ni måneder siden, så er drillerierne altså ikke gået i glemmebogen i Chelsea.

For tilbage til det, som det egentlig handler om – at Chelsea få timer efter Leeds’ nedrykning har gnedet salt i såret på Leeds.

Søndag aften har Chelsea nemlig taget et screenshot af det tweet, som Leeds delte under kampen tilbage i august med “life comes at you fast”.

I Chelseas nye tweet står der ganske kort: “It certainly does.” – “det gør det nemlig” – en klokkeklar hentydning til det faktum, at Leeds er rykket ned.

Det nye tweet fra Chelsea har fået en blandet modtagelse i kommentarerne, hvor flere finder det enten morsomt eller grænsende til ynkeligt – særligt taget Chelseas egen sæson i betragtning, hvor man altså endte som nummer 12.