1 min læsningAGF-stjerne inden lokalopgør mod Randers: Vi ved hvad der skal til

AGF og Yann Bisseck skal gerne nappe tre point, når de tirsdag gæster Randers FC. Noget forsvarsspilleren bestemt ser muligt.

1 min læsning
Yann Bisseck ser frem til AGF's kamp mod Randers i Superligaen.
AGFs Yann Aurel Bisseck under superligakampen mellem FC København og AGF i Parken søndag den 21. maj 2023.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

AGF har muligheden for at krydre et flot forår med medaljer i Superligaen.

De har to kampe tilbage, inden den står på sommerferie, og det første af dem er et lokalopgør mod Randers tirsdag, hvor sejren gerne skal gå aarhusianernes vej, hvis drømmen om bronzemedaljer skal holdes i live.

Derfor er AGF da også helt klar til kampen, og de ved præcis hvordan kampen skal vindes. Det fortæller forsvarsprofilen Yann Bisseck.

– Vi ved hvad vi går ind til tirsdag.

– Det er altid nogen tætte og udfordrende kampe mod Randers FC, som kommer med alt hvad de har og det skal vi være klar til på tirsdag. Men vi ved, hvad der skal til – det viste vi sidst vi var deroppe, hvor vi vandt en flot sejr. Så lad os bare gøre det igen på tirsdag.

– Der er stadig meget, vi kan nå i denne sæson, og målet hele foråret har været medaljer, så det går vi selvfølgelig efter. Det kræver fuldt fokus fra os alle i de sidste to kampe, hvor vi har gode muligheder for at hente de point, det kræver, lyder det fra Bisseck til klubbens egen hjemmeside.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

AGF har inden kampene spilles tre point op til Viborg på tredjepladsen. Viborg tager dog hjemme imod FCK, så muligheden for at kunne komme på lige fod med de grønblusede inden sidste runde er tilstede.

I netop sidste spillerunde skal AGF hjemme på Ceres Park slutte sæsonen godt af, når Brøndby IF kommer på besøg.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P