3F Superligaen

Minteh fik telefonopkald efter tidlig udskiftning: Det var bare min agent

OB's Yankuba Minteh blev set tale i telefon fra tribunen efter sin tidlige udskiftning i OB's sejr mod AC Horsens. Nu fortæller Minteh, at det var hans agent, som gav ham et kald.

OB tæt på slag af Yankuba Minteh
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

OB’s unge stjerneskud, Yankuba Minteh, startede på banen fredag aften, da OB hjemme besejrede AC Horsens med 2-1.

Det blev dog ikke til særlig mange minutter på banen for Minteh, der blev pillet ud af OB’s cheftræner, Andreas Alm, efter blot 33 minutters spil.

Før opgøret havde Minteh døjet med en mindre skade. Dog ikke en skade, som han mente, var alvorlig nok til at han ikke kunne spille. Derfor var han da heller ikke udpræget tilfreds med Alms beslutning om at skifte ham ud.

Over for Viaplay forklarer Minteh, at Alm valgte at pille ham ud grundet en mindre ankelskade. Og selvom det var Alms valg, så følte Minteh selv, at han kunne spille videre.

– Jeg følte sagtens, at jeg kunne spille videre. Det var intet seriøst. Men det er trænerens beslutning, og det kan jeg ikke gøre noget ved. Jeg var lidt frustreret, for jeg ville gerne være med i kampen, som er vigtig for klubben.

I løbet af anden halvleg kunne Yankuba Minteh ses blandt de skadede OB-spillere på tribunen tale i telefon. Derfor blev Minteh da også spurgt ind af Viaplay i forhold til, hvem han mon snakkede med.

Rørt Tverskov efter afskedskamp i OB: Jeg skal bare nyde det!

– Det var bare min agent, der ringede. Han ringede for lige at bekræfte, hvad der var sket. Han vidste, at jeg var småskadet før kampen, så han ville bare lige høre, om jeg var okay. Der var intet andet i det, forklarer Minteh, før han bliver spurgt ind til, om den tidlige udskiftning i dagens kamp gør, at han i højere grad ønsker et klubskifte til sommer.

– Det er 100 procent i klubbens hænder. De bestemmer. Hvis de vil beholde mig, så har jeg jo en kontrakt her. Hvis de vil sælge mig, så skal jeg jo afsted. Hvis jeg får chancen for et skifte, så vil jeg da være glad for det. Jeg taler ikke med nogen. Lige nu fokuserer jeg på OB. Det er her, at jeg er lige nu. Så al mit fokus er på OB.

Yankuba Minteh har i denne sæson præsteret flot for OB, hvilke har skabt interesse fra større klubber i udlandet. Den nyrige Premier League-klub har ad flere omgange været nævnt som en mulig destination for Minteh.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den 18-årige gambianer står i alt noteret for 16 førsteholdskampe i OB med fire mål og seks assists til følge. Han er fortsat på kontrakt med fynboerne frem til sommeren 2024.

Se hele det længerevarende interview med Yankuba Minteh i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P