1 min læsningTen Hag: Ejerskifte får ikke indflydelse på transferplaner

Manchester Uniteds amerikanske ejere er igang med et langstrakt, og endnu ikke bekræftet, salg af klubben, men det får ikke indflydelse på klubbens transferplaner, vurderer manager Erik ten Hag.

1 min læsning
Manchester Uniteds amerikanske ejere er igang med at sælge klubben, men det får ikke indflydelse på klubbens transferplaner.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Casemiro, Antony, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Christian Eriksen samt lejespillerne Wout Weghorst og Marcel Sabitzer.

Manchester United har haft travlt i de seneste to transfervinduer, og selvom klubbens ejere, den amerikanske Glazer-familie, lige nu er igang med at undersøge mulighederne for et salg af klubben, så kommer det ikke til at ændre det store på klubbens transfermuligheder, vurderer manager Erik ten Hag.

– Det tror jeg. Jeg kom ind her i sidste sæson, og vi talte om, hvad vi kunne gøre med truppen og hvad vi kan gøre med transfers. Sidste år bekræftede klubben, hvad de kunne, så jeg tror ikke, at der er noget, der har ændret sig, så til sommer kan vi gøre det samme, siger Erik ten Hag til Sky Sports.

– Denne sæson er nødt til at have vores fokus og vores energi, men vi planlægger selvfølgelig også for fremtiden og for næste sæson. Så taler man med sin scouting-afdeling om rekrutterings-ansvar og man taler selvfølgelig med spillere, forklarer Ten Hag.

Manchester United-ejerne er lige nu igang med at vurdere de tre bud, som de har fået.

Buddene kommer fra den engelske rigmand Jim Ratcliffe, der ønsker at overtage 50 procent af klubben, mens qatariske Sheikh Jassim Bin Hamad Al Thani ønsker at overtage hele klubben. Dertil kommer den amerikanske investeringsvirksomhed Elliott Investment Management, der har budt på en minoritetsdel af klubben.

Der har i længere tid været sat spørgsmålstegn ved, om de nuværende ejere vil være tøvende med at sanktionere store transfers denne sæson som følge af det mulige kommende salg af klubben.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer