1 min læsningOfficielt: Carlos Zeca fortsætter karrieren i Panathinaikos

Carlos Zeca stopper efter denne sæson i F.C. København, men han stopper ikke karrieren. Den fortsætter i hjemlandet Grækenland hos Panathinaikos.

1 min læsning
Carlos Zeca skal igen spille for Panathinaikos
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Carlos Zeca fortsætter karrieren hos græske Panathinaikos.

F.C. København-anføreren har valgt ikke at forlænge sin aftale med klubben, og vender i stedet hjem til Grækenland og Panathinaikos.

Det har den græske klub onsdag formiddag offentliggjort.

Carlos Zeca spillede også for Panathinaikos fra 2011 – 2017, og selvom han nu har tilbragt seks år i den danske hovedstad, så vender han nu hjem til sit adopterede hjemland.

– For 2095 dage siden annoncerede Panathinaikos, at båndet mellem Panathinaikos og Zeca ikke var brudt, og det blev aldrig brudt! Seks år senere [..] I dag er Panathinaikos i særdeleshed glad for at annoncere, at Zeca vender hjem til sit hjem, lyder det på den græske klubs hjemmeside.

Officielt: Zeca stopper i FCK

Denne sæson har, ligesom sidste sæson, været voldsomt præget af skader for Carlos Zecas vedkommende. I begge sæsoner har han pådraget sig korsbåndsskader, der har holdt ham ude af størstedelen af kampene.

Portugisisk-fødte Carlos Zeca har spillet 193 officielle kampe for F.C. København, og han vender nu retur til en klub, som han har repræsenteret 248 gange.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer