2 min læsningOfficielt: Randers vinker farvel til seks spillere

Hele seks spillere bliver der denne sommer sagt farvel til i Randers FC.

2 min læsning
Randers FC Logo

Når de sidste to kampe er spillet, siger Randers FC farvel til ikke færre end seks spillere fra den nuværende superligatrup.

Fire spillere har kontraktudløb, mens det for to spilleres vedkommende er enden på et lejeophold, der ikke står til at blive forlænget.

Blandt andet er den kronjyske klub snart et overstået kapitel for Jakob Ankersen, der sammen med Tosin Kehinde, Aleksandar Stankovic og Nicolia Brock-Madsen har kontraktudløb.

– Der har været sagt og skrevet meget på det seneste, men når alt kommer til alt, så har jeg haft en fantastisk tid i Randers FC, og jeg kigger tilbage på en masse gode oplevelser og en dagligdag fyldt med gode mennesker i omklædningsrummet og klubben generelt.

– Jeg har fået vist, at jeg stadig har en masse at byde på, og jeg synes, at jeg har givet en masse tilbage i klubben. Der er nok ingen, der er i tvivl om, at jeg gerne vil have bidraget endnu mere på det seneste, men det er jo som det nu engang er. Nu handler det om at give det sidste til holdet og få en ordentlig afsked, inden jeg skal videre i karrieren, siger Jakob Ankersen.

Randers FC siger også farvel til svensk Adam Andersson og Carl Johansson, der har været på lejeaftale i klubben fra henholdsvis Rosenborg og IFK Göteborg.

Officielt: Randers-lejesvend tager til tysk fodbold

Mens turen for Carl Johannsson ikke går tilbage til IFK Göteborg men derimod til tyske Holstein Kiel, så er planen for Joel Andersson, at han vender tilbage til Rosenborg, hvor han har kontrakt for yderligere halvandet år.

– Det har overordnet set været en rigtig god tid i Randers, hvor jeg især i efteråret fik masser af spilletid og også leverede en masse gode præstationer.

– Jeg vil dog gerne spille højre back og dygtiggøre mig på den position, og det harmonerer ikke helt med det, der er muligt i Randers FC. Så det giver ikke mening for hverken klubben eller mig at fortsætte samarbejdet. Jeg vil gerne sige tak til alle i og omkring klubben for at have taget godt imod mig, og jeg ønsker klubben alt det bedste fremover, siger Adam Andersson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer