3F Superligaen

Lyngby-skurk forklarer: Det var ren refleks

Alfred Finnbogason endte som den helt store skurk, da Lyngby blev kørt over af OB søndag - nu forklarer han.

Alfred Finnbogason undskylder for sit røde kort.
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Rødt kort og straffe i det 17. minut.

Alfred Finnbogason endte som den helt store skurk, da han med en hånd på bolden inde på egen målstreg grundlagde fundamentet til et nederlag for Lyngby.

Forseelsen blev naturligvis takseret til et rødt kort, og som han forlod banen kunne han se OB bringe sig i front med 0-1 på det efterfølgende straffespark.

OB endte med at vinde kampen med hele 0-4, og Lyngby kom ikke det skridt nærmere overlevelse, som de kongeblå oprykkere ellers har så desperat brug for.

Dagen derpå undskylder den islandske angriber nu for sin skurkerolle i opgøret.

– Jeg er selvfølgelig ked af situationen, og at det ender med at blive så kampafgørende. Set i bakspejlet skulle jeg naturligvis ikke have gjort det, men det var en ren refleks for at redde os fra at komme bagud.

– Jeg undskyldte overfor drengene efter kampen, og jeg er naturligvis også ked af det på fansenes vegne. De fortjente bedre end sådan et nederlag med den flotte kulisse, som de leverede, siger Alfred Finnbogason til Lyngbys egen hjemmeside og fortsætter:

Mål og Highlights: Se Lyngby ramme bunden efter VAR-drama mod OB

– Nederlaget var selvfølgelig et slag i ansigtet, men vi føler helt sikkert, at vi stadig er med i kampen for at klare den i Superligaen. Der venter en utrolig vigtig kamp næste mandag mod AaB, og selvom jeg ikke kan være på banen, vil jeg gøre alt for at hjælpe holdet frem mod kampen.

– Jeg håber, at fansene møder lige så talstærkt op som i går, så vi sammen kan tage de tre point, som gør, at vi er med til det allersidste.

Lyngby spiller næste gang en vaskeægte gyser mod AaB mandag, hvor alt andet end en sejr mere eller mindre vil umuliggøre overlevelse.

AC Horsens spiller allerede fredag, og lykkes det dem at hente point, så er Lyngby tvunget til sejr over AaB, hvis de vil gøre sig forhåbninger om en ny sæson i landets bedste række.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P