1 min læsningMedie: Manchester City-profil tager imod bedre tilbud

Ilkay Gundogan bliver nu tilbudt en bedre kontrakt hos Manchester City, hvilket han ifølge en engelsk avis takker ja til. Dermed bliver det ikke til et spansk skifte for tyskeren.

1 min læsning
İlkay Gündoğan har valgt at blive i Manchester City, skriver engelsk avis
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS/Molly Darlington

İlkay Gündoğan har valgt at blive i Manchester City, selvom han var godt på vej til FC Barcelona.

Han er ifølge The Times i færd med at forpligte sin fremtid til Manchester City og Pep Guardiolas engelske mestre.

Den tyske midtbanespiller har ifølge avisen ombestemt sig, efter at City lørdag aften kunne fejre Premier League-titlen for tredje sæson i træk, da Arsenal tabte med 1-0 på udebane til Nottingham Forest.

Gündoğan, som har været i enestående form i Manchester Citys jagt på ‘The Treble’ i år, var ellers af mange rygtet til FC Barcelona, der skulle have en to-årig kontrakt med option på yderligere en sæson klar til den 32-årige stjerne.

Noget der altså har fået Manchester City til at vågne op. I aftes kom det frem at klubben angiveligt står klar med en option på endnu et år, hvis İlkay Gündoğan vælger at blive på Etihad Stadium. Så kontrakten i stedet kan blive til 2025, hvis han vælger at blive.

Følg Campo på Facebook

Tyskeren har i denne sæson spillet 30 kampe i Premier League og lavet 10 mål og fire assists.

Manchester City fejrer det allerede vundne mesterskab hjemme mod Chelsea søndag aften klokken 17.00. En kamp du kan se på Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer