3F Superligaen

AGF-forsvarer: Europa ville betyde meget for mig

AGF går tre spændende og betydningsfulde kampe i møde, når de ikke blot kæmper om medaljer i Superligaen, men også en vej ud i Europa.

Tobias Mølgaard drømmer om, at AGF næste sæson kan spille europæisk.
Tobias Mølgaard, AGF og Jacob Steen Christensen, FC Nordsjælland 3f superliga 29.spilerunde mesterskabspillet . superligakampen mellem AGF og FC Nordsjælland i Aarhus søndag den 14. maj 2023.. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)

Tobias Mølgaard og resten af AGF-mandskabet har haft et forrygende forår, hvor det er blevet til mange point og store præstationer.

Derfor er europæisk fodbold i næste sæson også bestemt en mulighed for holdet fra Fredensvang, ligesom de stadig kæmper med om medaljer.

For Tobias Mølgaard vil en tur ud i Europa da også betyde utrolig meget, da det ikke altid har været noget han troede var en mulighed.

– Hvis vi ender i Europa, vil det da betyde rigtig meget. For det er ikke noget, jeg altid har kunnet sige med sikkerhed, at jeg ville opnå. Så det vil jeg glæde mig ufattelig meget til, hvis det bliver en realitet.

– Så der er rigtig meget at spille for, i de sidste tre kampe, så man kan få lidt flere drømme vinget af, og det glæder jeg mig bare til, fortæller Mølgaard til campo.dk

Da den 26-årige forsvarsspiller bliver spurgt ind til, hvor vidt guldsnakken er lukket, griner han lidt, da han ikke mener AGF selv har ville snakke om det.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg vil sige, at der er jo ikke rigtig nogen, der har åbnet den snak. Vi bliver spurgt om hver eneste uge, om vi nu ikke gerne vil sige, at vi går efter guldet. Vi har sagt medaljer hele tiden, og det synes jeg også, at vores spil berettiger til.

– Der kan altid ske både godt og skidt. Nu er fokus på søndag, og vinder vi den, så må vi se, hvordan det ser ud derfra. Medaljer er målet, og det er det stadigvæk, siger Mølgaard grinende.

AGF møder søndag F.C. København i Parken. Hvis det ikke bliver til tre point i den kamp for AGF, så er det efterhånden begrænset, hvor meget man kan tro på guld til Aarhus. Selv for den mest hardcore AGF-fan.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P