1 min læsningRørt Christian Sørensen efter pokaltitel: Jeg har aldrig drømt om det, for jeg troede ikke det var muligt

Christian Sørensen vandt torsdag sin første titel i karrieren, da han og resten af FCK-holdet vandt Pokalen efter en sejr over AaB.

1 min læsning
FCKs Christian Sørensen under superligakampen mellen Brøndby IF og FC København i Brøndby søndag den 14. maj 2023.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

Kampen blev aldrig noget at skrive hjem om, men det er Christian Sørensen og holdkammeraterne nok ualmindelig ligeglade med.

For en sejr er en sejr, og det var netop, hvad F.C. København tog, da et flot kasse af Diogo Gonçalves sikrede dem titlen.

En titel, der betød noget helt specielt for FCK’s Christian Sørensen.

– Jeg har aldrig vundet noget. Jeg har spillet 1. division i så mange år, og så komme herover til København og vinde en pokaltitel. Det er virkelig stort, og jeg er godt nok rørt. Det må jeg indrømme. Wauw.

Da han efterfølgende blev spurgt ind til, om det var øjeblikke som dette han altid havde drømt om, var svaret da også ganske klart.

– Jeg har aldrig drømt om det her, for jeg troede ikke, at det var muligt. Nu er det sket. Hold da op mand. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Det er en drøm der er gået i opfyldelse, som jeg aldrig troede var mulig. Jeg ryster helt, sagde Sørensen til DR umiddelbart efter kampen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Christian Sørensen kom til F.C. København i sommer fra Viborg, og kan foruden pokaltitlen hjælpe FCK mod det danske mesterskab i løbet af de kommende tre runder i Superligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer