1 min læsningHighlights: Newcastle tager et stort skridt mod Champions League efter storsejr over Brighton

Newcastle og Brighton tørnede sammen i en kamp, hvor en sejr til hjemmeholdet mere eller mindre ville sikre dem en Champions League-billet.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Newcastle United v Brighton & Hove Albion - St James' Park, Newcastle, Britain - May 18, 2023 Brighton & Hove Albion's Facundo Buonanotte in action with Newcastle United's Alexander Isak REUTERS/Scott Heppell EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Champions League eller Europa League?

Vandt Newcastle opgøret, ville de være tæt på at booke billetten til næste års Champions League, mens en sejr til Brighton mere eller mindre ville sikre dem en plads i Europa League. Der var derfor meget på spil for klubberne.

Efter en start, hvor der stod Newcastle på det hele, kom de også foran 1-0. Dog var det ikke den mest åbenlyse målscorer, da det var et selvmål af Deniz Undav. Kort før pausen blev føringen udvidet, da Dan Burn headede hjemmeholdet på 2-0.

I anden halvleg kom Brighton tilbage på 2-1, men i overtiden scorede Newcastle to gange, så kampen endte 4-1. Dermed ligner det en sikker plads til dem i Champions League, mens Manchester United og Liverpool må kæmpe om den sidste plads.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer