2 min læsningIntern rokade i FC Nordsjælland: Flemming Pedersens rolle overtages

Det bliver Alexander Riget, der fremover kommer til at varetage stillingen som teknisk direktør i FC Nordsjælland - en rolle han overtager fra Flemming Pedersen.

2 min læsning
FC Nordsjælland foretager en intern rokade, hvor Alexander Riget overtager Flemming Pedersens rolle som teknisk direktør.
Foto: FC Nordsjælland

Flemming Pedersen efterlod et hul, da han sidst i 2022 blev præsenteret som teknisk direktør for Right to Dream Group.

Den selvsamme titel i FC Nordsjælland er nu blevet overtaget, og det sker efter en intern rekruttering, hvor klubbens nu tidligere Head of Coaching, Alexander Riget, overtager jobbet.

– Det har været i støbeskeen længe, at Alexander skulle overtage efter Flemming i rollen som teknisk direktør her i klubben. Alexander har gennem en årrække bevist sig som en stor kapacitet, og han er blevet ved med at lægge på og udvikle sig, siden han for knap 11 år siden startede som U13-assistenttræner, fortæller COO Phil Radley.

– Det har han selvfølgelig stor grund til at være stolt af, men vi tillader os også at være lidt stolte over den rejse, han har taget i organisationen, samt den udvikling Alexander og vi i fællesskab har skabt for ham – og han er et godt billede på, at man kan udvikle sig rigtig meget her i klubben. Nu er han klar til at tage næste skridt i sin udvikling, og jeg er ikke i tvivl om, at vi får en passioneret, erfaren og dygtig mand ind i rollen, lyder det videre fra Radley.

Også for den nye mand på posten er der glæde over den nye titel.

– Jeg er stolt over at få muligheden, og jeg glæder mig til de nye udfordringer, der samtidig giver et større ansvar, hvilket jeg trives godt med. Det kommer ikke til at vende op og ned på min hverdag, fordi jeg efterhånden har været her så længe, og der generelt har været en god forberedelse til rollen.

– Jeg glæder mig meget til at arbejde endnu tættere sammen med en masse dygtige mennesker, hvor langt de fleste har haft deres gang på akademiet tidligere. Derudover har jeg allerede snuset til jobbet de seneste år, hvor jeg har arbejdet tæt med Flemming i det daglige og haft masser af møder og samtaler om udviklingen af spillestilen, træningsmetodik, fodboldstrategi og en lang række andre ting, lyder det fra Alexander Riget.

Mens FC Nordsjælland tidligere kunne offentliggøre, at Kasper Kurland bliver ny Head og Coaching på klubbens pigeside, så bliver det på drengesiden Max Johansen, der indtil nu har været U15-cheftræner, der overtager Rigets hidtidige rolle .

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer