2 min læsningBournemouth skriver permanent kontrakt med ivorianer

Efter fire og en halv måned på leje i Bournemouth skifter ivorianske Hamad Traoré nu permanent til Premier League-klubben.

2 min læsning
Premier League-klubben Bournemouth har skrevet permanent kontrakt med ivorianske Hamad Traoré, der kommer til fra Sassuolo.
Foto: AFC Bournemouth

Bournemouth har sikret sig endnu en sæson i Premier League.

Nu har de også sikret sig ivorianske Hamed Traoré på en permanent kontrakt.

Den 23-årige midtbanespiller blev i januar lejet i italienske Sassuolo, og nu har han opnået betingelser i den oprindelige lejeaftale, der udløser et automatisk salg.

– Vi har været virkelig imponeret over Hamed siden hans ankomst i januar, og vi er glade for at have ham hos os på den lange bane. Han har vist, at han allerede er i stand til at præstere godt på det højeste niveau, og vi glæder os til at se ham udvikle sig yderligere, lyder det fra klubbens administrerende direktør Neill Blake.

– Den permanente kontrakt med Hamed er endnu et bevis på vores ambitioner for de kommende år, hvor vi vil bygge videre på denne sæsons succes og endnu engang konkurrere i Premier League, lyder det videre fra Blake.

Mål og Highlights: Se Billing og Bournemouth ‘sikre’ overlevelse med storsejr over Leeds

Traoré har spillet syv kampe for Bournemouth i denne sæson, selvom en skade har holdt ham ude siden starten af april.

Selv håber han at nå tilbage, inden sæsonen slutter.

– Alle har budt mig pænt velkommen. Alt er godt her, og jeg er bare glad for at være her. Jeg har haft et par skader, så jeg ser frem til næste sæson, men lige nu arbejder jeg hårdt for at komme tilbage, og jeg håber at komme tilbage inden slutningen og hjælpe holdet, lyder det fra Traoré.

Traoré har fem officielle landskampe for Elfenbenskysten på sit cv. Han har skrevet under på en kontrakt til 2028 og menes at koste Bournemouth cirka 220 millioner kroner.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer