2 min læsningOfficielt: AGF forlænger med midtbanespiller

AGF har mandag offentliggjort, at de har forlænget kontrakten med midtbanespilleren Frederik Brandhof.

2 min læsning
AGF forlænger med Frederik Brandhof.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

En kontrakt til 2024 er nu forlænget til 2025.

Frederik Brandhof har mandag sat sin underskrift på en étårig kontraktforlængelse i AGF.

Brandhof kom til AGF kvit og frit i sommeren 2021, efter han havde spillet to og et halvt år i Viborg.

– Jeg trives på alle måder godt på holdet og i klubben. Selv om jeg i perioder ikke har startet inde i alle kampene, så handler det om at klø på og fortsætte det hårde arbejde, og jeg fornemmer, at klubben sætter pris på mig og mit arbejde. Derfor føles det også naturligt for mig at forlænge vores aftale.

– Det er et rygstød for mig, at klubben fortsat tror på mig og ønsker mig på en længere aftale. Så jeg er rigtig glad for at kunne forlænge og ser nu frem til de sidste tre kampe i denne sæson med endnu mere gejst og energi og inden vi får set os om starter der en ny sæson, siger 26-årige Frederik Brandhof.

Mål og Highlights: Se sen AGF-scoring aflyse FC Nordsjælland-fest i Aarhus

Brandhof spillede sæsonens første 14 superligakampe for AGF, men siden har det været mere sparsomt med spilletid.

I mesterskabsspillets syv kampe er det kun blevet til fire relativt korte indhop, og senest så han hele kampen mod FC Nordsjælland fra bænken.

I alt står han noteret for 53 kampe og tre scoringer for Superligaens øjeblikkelige treer, og hos aarhusianerne er der stor tilfredshed med det forlængede samarbejde.

– Det er en fornøjelse, at vi nu kan udbygge vores aftale med Frederik. Han er en meget arbejdsom og dedikeret spiller, som arbejder stenhårdt hver dag i holdets tjeneste.

– På den måde er han er en rollemodel for klubbens værdier om hårdt arbejde, ansvarlighed og vinder-mentalitet, og han er en vellidt og skattet del af vores trup som i højeste grad er bærer af den kultur, vi ønsker os i klubben. Så det glæder os, at Frederik kan se sig selv fortsætte i AGF flere år endnu, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

Skibonitten Brandhof startede karrieren i hjembyen, inden han i 2017 tog til FC Midtjylland. Herfra blev den i dag 26-årige midtbanespiller af to omgange lejet ‘hjem’ til Skive, inden han i januar 2019 skiftede til både Skives og FC Midtjyllands største rivaler: Viborg FF.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer