1 min læsningEsbjerg præsenterer blodrøde tal: Risikerer konkurs

Esbjerg har i de seneste år været gennem en kedelig tid med nedrykninger, uholdbare træner situationer og nu også en mulig konkurs.

1 min læsning
Esbjerg fB logo
Foto: Esbjerg fB

Esbjerg mangler penge, mange penge.

Det er kommet frem, efter årsrapporten for 2022, mandag er blevet sendt ud til klubbens aktionærer.

Det står efterhånden så skidt til i den vestjyske klub, at det ikke kan garanteres, at klubben kan blive ved med at eksistere, hvis der ikke sker noget nu.

Det skriver JydskeVestkysten.

Her står det, at klubben i regnskabsåret 2022 har et underskud på hele 29,3 millioner kroner samt at klubben skal have en akut tilførsel på otte millioner kroner, før de kan forsætte driften af Esbjerg FB.

Jens Hammer, der er direktør i klubben, fortæller til JydskeVestkysten, at bestyrelsen håber på, at de kan “være i mål” når vi når slutningen af maj. Her afholdes der en ekstraordinær generalforsamling i klubben grundet de nuværende omstændigheder.

– Det er også vigtigt for mig at sige, at det her er “worst-case scenario”. Og det er jo selvfølgelig, hvis vi ikke rykker op i 1. division, siger Jens Hammer til JydskeVestkysten.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Regnskabet bakker direktørens ord op, da der står, at klubbens ledelse forventer, at de manglende millioner vil blive tilført i form af lån og/eller kapitalindskud i løbet af i år.

Esbjerg FB kæmper i denne sæson for at komme op i 1. division, efter de gik fra Superligaen til 2. division på blot tre år.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer