1 min læsningMedie: Frankfurt vil leje tidligere superligaangriber i PSG

Jesper Lindstrøm kan næste sæson få selskab af en anden spiller, der også kender den danske Superliga ganske godt.

1 min læsning
Franske L'Équipe mener at vide, at Eintracht Frankfurt har afgivet et lejetilbud på PSG's tidligere superligaangriber Hugo Ekitike.
Foto: Johanna Geron/Reuters/Ritzau Scanpix

Reims, Vejle, PSG og Frankfurt.

Sådan kunne cv’et efter sommerferien se ud for den franske angriber Hugo Ekitiké.

Den 20-årige franskmand er i denne sæson udelejet fra Reims til storklubben PSG, hvor han kæmper om spilletid blandt stjerne som Lionel Messi, Neymar og Kylian Mbappé.

Det kan dog ændre sig i nærmeste fremtid, for tyske Eintracht Frankfurt har ifølge L’Équipe sendt et lejetilbud på den franske angriber.

Situationen er dog ikke helt ligetil, for Ekitiké er i øjeblikket udelejet til den franske storklub fra Reims, hvor han kontrakt for yderligere én sæson.

PSG har dog, ifølge L’Équipe, forpligtet sig til at købe den tidligere Vejle-angriber, hvis klubben slutter i top-to i den franske Ligue 1. Med otte point ned til Marseille på tredjepladsen med fire kampe tilbage, er det urealistisk at tro, at hovedstadsklubben formøbler en plads blandt ligaens bedste to.

Dermed bliver det formentlig PSG, som Frankfurt skal forhandle med, og skulle være kommet tyskernes sportsdirektør, Markus Krösche, for øre, at PSG ikke har været tilfredse med Ekitikés præstationer denne sæson.

Eintracht Frankfurt har allerede en fransk angriber i truppen i form af Randal Kolo Muani, som siden nytår er blevet sat i forbindelse med klubber som Bayern München, Manchester United og faktisk også PSG.

Hugo Ekitiké var udlejet fra Reims til Vejle i forårssæsonen 2021. Her var han med tre mål i 11 kampe med til at sikre Vejle endnu en sæson i Danmarks bedste række.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer