2 min læsningVejle-fans tror på oprykningen i dag: Fuldt hus i Haderslev

Vejle Boldklub kan efter en enkelt sæson i NordicBet Ligaen sikre sig oprykning tilbage til Superligaen torsdag, og noget tyder på, at Vejle-fansene tror på, at oprykningen kommer i hus i første forsøg.

2 min læsning
Vejle Logo
Foto: Vejle Boldklub

De skal have point i aften. Alternativt skal de vinde om ti dage mod Næstved. Eller om 17 dage mod Helsingør. Eller om 24 dage mod Vendsyssel.

Faktisk skal Vejle bare vinde én af sæsonens sidste fire kampe for at sikre sig oprykning til Superligaen, og de kan endda klare sig med mindre.

Torsdag aften møder Vejle NordicBet Ligaens nummer tre, Sønderjyske, og netop imod Sønderjyske vil en uafgjort faktisk også være nok til at sende vejlenserne tilbage i Danmarks fornemste fodboldrække.

Hos Vejles fans lader de da også til at tro på, at oprykningen allerede kan komme i hus torsdag, for tidlig torsdag morgen kunne Sønderjyske nemlig melde om et udsolgt udebaneafsnit til aftenens kamp i Haderslev.

1.400 rødklædte Vejle-fans vil således have taget turen de godt 65 kilometer mod syd for at støtte holdet fra Nørreskoven i bestræbelserne på at sikre oprykning til den liga, som selvforståelsen i Vejle tilsiger, at byens hold spiller i.

Mens oprykningen altså stort set er i hus for Vejle, så ser det vanskeligere ud for aftenens hjemmehold, der ligesom Vejle rykkede ned fra Superligaen i fjor.

Sønderjyske kan med en sejr torsdag lægge pres på Hvidovre på andenpladsen, som inden de sidste fire runder har fire point ned til sønderjyderne på tredjepladsen.

De to oprykningskandidater mødes i næste runde til det, der potentielt kan være med til at afgøre, hvem af de to der skal følge Vejle op i Superligaen.

For Vejles vedkommende gælder det desuden, at Sønderjyske skal have fire sejre i de sidste fire kampe, hvis ikke Vejle skal rykke op.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer