1 min læsningConference League overblik: Comebacksejre til både West Ham og Basel

Der blev torsdag aften spillet første opgør af Conference League-semifinalerne. Her får du et overblik over, hvordan de endte.

1 min læsning
West Ham, Fiorentina, AZ Alkmaar, Basel, Conference League
West Ham United's English midfielder Michail Antonio (2R) celebrates with teammates after scoring their second goal during the UEFA Europa Conference League semi-final first leg football match between West Ham United and AZ Alkmaar at the London Stadium in east London on May 11, 2023. (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP)

West Ham fik et fint udgangspunkt, da de hjemme på London Stadium fik vendt et truende nederlag ved pausen til en sejr efter fuldtid.

AZ Alkmaar bed ellers godt fra sig i første halvleg, hvilket også kastede et føringsmål af sig, da Tijjani Reijnders fra lang afstand sparkede på kassen. Bolden endte i mål, efter mildest talt skidt målmandsspil af Alphonse Areola og Jens Odgaard og holdkammeraterne kunne bryde ud i jubel.

Den føring holdt indtil midtvejs i anden halvleg, hvor West Ham fik tilkæmpet sig et straffespark. Det sparkede Said Benrahma sikkert ind, mens Michael Antonio blot 10 minutter senere bragte London-klubben i front.

Det resultat holdt hele vejen, hvorfor West Ham nu kan tage en vigtig føring med til Holland, inden returopgøret spilles torsdag i næste uge.

Den anden semifinale fandt sted i Firenze, hvor Fiorentina tog imod Basel. Her var hjemmeholdet ganske store favoritter inden opgøret, men schweizerne ville det anderledes.

Det startede ellers planmæssigt for Fiorentina, da Arthur Cabral efter 25 minutter bragte italienerne foran.

Det resultat holdt til 20 minutter før slutfløjtet, da Andy Diouf bragte balance i regnskabet. Efterfølgende pressede hjemmeholdet på for igen at tage føringen, men det gik lige modsat.

Følg Campo på Facebook

Dybt i dommerens overtid, blev Zeki Amdouni blev helten for udeholdet, da han sikrede Basel en meget vigtig sejr i Italien. Dermed tog schweizerne et kæmpe skridt mod Conference League-finalen, mens Fiorentina skal hjem og forberede sig på sæsonens vigtigste kamp, når de er tvunget til at sejre returopgøret på torsdag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer