2 min læsningSilkeborg erkender vanskelig periode: Gratis adgang til weekendens kamp

Silkeborg blev i weekenden trukket ind i nedrykningskampen, da selv tabte til OB, mens både AaB og Lyngby under stregen vandt.

2 min læsning
Det kører slet ikke for Silkeborg i øjeblikket, og derfor har de brug for hjælp fra sine fans. Derfor inviterer de til gratis fodbold på søndag.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Fem point ned – fire kampe igen.

Sådan er de benhårde fakta for superligamandskabet Silkeborg, der efter weekendens resultater fortsat risikerer at rykke ud af Superligaen.

Bare en enkelt sejr i 11 kampe er det blevet til i Superligaen i 2023, og derfor tager de nu alternativer midler i brug i den midtjyske klub.

Til søndagens hjemmekamp mod ligaens nuværende bundhold, Lyngby, inviterer Silkeborg og hovedsponsoren JYSK til gratis fodbold på JYSK Park.

– Vi er meget glade for dette flotte initiativ fra JYSK, som gør, at vi kan få så mange mennesker som overhovedet muligt på stadion søndag. Vi lægger ikke skjul på, at vi har brug for opbakningen i den periode, vi er inde i netop nu. Her har JYSK, ved at tilbyde gratis billetter, sørget for, at spillerne får endnu flottere rammer til kampen, siger Silkeborg IF’s administrerende direktør, Kent Madsen.

Mål og Highlights: Se snæver OB-sejr mod Silkeborg

Det er muligt for alle interesserede at skaffe op til fire billetter til kampen, hvor sæsonkortholdere og abonnenter selvsagt stadig har fortrinsret.

Silkeborg er i denne sæson kun undergået af oprykkerne fra AC Horsens, når det kommer til antallet af tilskuere til hjemmekampene.

I gennemsnit har JYSK Park sluset 5.210 tilskuere ind til sæsonens hidtidige hjemmekampe, og dermed tegner Silkeborg sig også for ligaens største tilskuerfald mål op imod sidste sæson. Klubben har således haft otte procent færre tilskuere til sine hjemmekampe, end det var tilfældet sidste sæson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer