2 min læsningSelles efter dødsstød: Vil gerne blive i 10 år

Matematisk er det endnu ikke sikkert, men Southampton rykkede de facto ud af Premier League med mandagens nederlag til Nottingham Forest.

2 min læsning
Southampton ligner en klar nedrykker fra Premier League, men Ruben Selles vil gerne blive i klubben de næste ti år.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var ét skud tilbage i bøssen, men det skud affyrede Nottingham Forest.

Mandagens kamp mellem Forest og Southampton var på mange måder sidste chance for begge mandskaber, og med en 4-3-sejr var det hjemmeholdet fra Nottingham, der stadig lever i Premier League.

For Southamptons vedkommende er overlevelse efterhånden blot en illusion, som vil kræve tre sejre i træk, mens enten Nottingham Forest eller Everton skal tabe samtlige sine sidste tre sidste kampe.

Derfor lugter det da også af Championship-fodbold i næste sæson for ‘The Saints’, og står det til klubbens midlertidige træner, så bliver det med ham i spidsen.

– Det er en beslutning, som klubben er nødt til at træffe. Jeg vil med glæde bliver her de næste 10 år, som jeg har sagt mange gange.

– Det er ikke op til mig at træffe den beslutning. Jeg kan bare arbejde hver dag, og i den situation, vi er i lige nu, er der virkelig meget usikkerhed for at alle. Vi er nødt til at tage os af det på den bedst mulige måde, uanset hvad der sker, og så bare fortsætte, siger Ruben Selles ifølge The Independent.

Mål og Highlights: Nottingham Forest kravler over stregen efter bundgyser

Den tidligere AGF- og FCK-assistenttræner overtog jobbet som manager på den engelske sydkyst sidst i februar, efter klubben havde fyret Nathan Jones, der tidligere på sæsonen havde taget over for østrigske Ralph Hassenhüttl.

Selles har indtil videre stået i spidsen for Southampton i 13 kampe, hvoraf det blot er blevet til én sejr og ni nederlag.

Selles midlertidige kontrakt med klubben løber til slutningen af sæsonen, og endnu er der altså ikke truffet nogen beslutninger om fremtiden.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer