2 min læsningMedie: Over 25 internationale klubber på plads til dansk topopgør

Det var ikke kun fans fra FC Nordsjælland og F.C. København, der mandag aften overværede noget af det bedste, dansk fodbold i øjeblikket har at byde på.

2 min læsning
Superligakampen mellem FC Nordsjælland og FC København havde tiltrukket sig interesse fra mere end 25 internationale klubber.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det var sandsynligvis sæsonens mest betydningsfulde kamp i toppen af Superligaen.

Mandagens kamp mellem FC Nordsjælland og F.C. København vendte ikke bare rundt på favoritværdigheden i Superligaen, den lukkede også både AGF og Viborg helt ind i guldkampen.

Og så var der den enorme betydning, kampen kan have på et individuelt plan.

Selvom 9.713 tilskuere søndag havde fundet vej til Right to Dream Park i Farum, så var en ganske betragtelig del af de tilskuere næppe synderligt interesseret i kampens udfald.

Ifølge TV 2 Sport var mere end 25 internationale klubber nemlig repræsenteret på tribunerne mandag aften, og blandt andet Newcastle, Southampton, Torino og Ajax skulle have haft repræsentanter på plads lidt nord for København.

Hvilke spillere de internationale klubber var taget til Farum for at besigtige, melder historien ikke noget om.

Mål og Highlights: Se FC Nordsjælland overtage førstepladsen efter dramatisk sejr over FC København

Det vil dog være mere end en smule overraskende, hvis ikke mindst et par af de udenlandske klubber har noteret sig navnet på FC Nordsjællands offensive es Ernest Nuahmah, der da også gjort fint opmærksom på sig selv, da han to minutter før tid gjorde det til 3-2 for hjemmeholdet efter en flot soloaktion.

– Jeg tror ikke, at det er i dag, der har afgjort det. Det er flere af hans præstationer undervejs, som har gjort, at nogle kommer og kigger, sagde Johannes Hoff Thorup efter kampen til TV 2 Sport med henvisning til netop Nuamah.

FC Nordsjælland har i denne sæson realiseret to ganske imponerende salg. I sommer solgte klubben ivorianske Simon Adingra til Brighton, og i januar var det så norske Andreas Schjelderup, der blev solgt til portugisiske Benfica.

De to tidligere FCN-profiler menes at have indbragt FCN henholdsvis 60 og 67 millioner kroner.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer