2 min læsningMedie: Neymar åben for exit

Brasilianske Neymar er ifølge ESPN åben overfor at forlade den franske hovedstad allerede denne sommer.

2 min læsning
Brasilianske Neymar er ifølge ESPN åben overfor at forlade PSG denne sommer, hvis der kommer det rette tilbud.
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Egentlig har han kontrakt til 2025 med option på yderligere ét år, men allerede til sommer kan Neymar være fortid i PSG.

Den 31-årige brasilianer skrev for præcis to år siden under på en kontraktforlængelse i den franske hovedstad, men bare to år senere kan han være på vej videre.

Ifølge ESPN er den brasilianske superstjerne klar til at forlade klubben, som han kom til i august 2017, og klubben skulle ikke være afvisende, skulle det rigtige tilbud komme.

Ifølge det amerikanske medie forsøgte PSG allerede sidste sommer at finde en aftager til Neymar, men dengang var der ingen tilfredsstillende bud.

Dengang skulle Neymar ikke selv være interesseret i at forlade byernes by, men det har angiveligt ændret sig.

Video: PSG-fans udenfor Neymars hus – klubben fordømmer

I sidste uge dukkede op mod 50 PSG-ultras op foran Neymars private hus, hvor de i klare vendinger – og sang – gjorde det klart for klubbens nummer 10, at han ikke længere var velkommen.

Ifølge ESPN’s kilder foretrækker Neymar selv et skifte til Premier League, og det flugter nogenlunde med det faktum, at det formentlig kiun er i den bedste engelske række, at klubberne har råd til både Neymars transfersum og løn.

PSG betalte i 2017 222 millioner euro for Neymar, da klubben indfriede brasilianerens frikøbsklausul i FC Barcelona. Nu menes det, at PSG vil være villige til at sende Neymar videre på et lejeophold med en option på et fremtidigt salg.

Chelsea-ejer, amerikanse Todd Boehly, skulle eftersigende være stor beundrer af Neymar, og tilbage i februar var der rygter om, at amerikaneren mødtes med PSG-formand, Nasser al Khelaifi, for at diskutere en eventuel handel.

Neymar skulle derimod ikke være interesseret i at vende hjem til Brasilien på nuværende tidspunkt, og i Spanien vil han – angiveligt – ikke spille for andre klubber end FC Barcelona.

31-årige Neymar sidder netop nu ude med en ankelskade, og han forventes ikke at komme mere i spil i denne sæson. I alt har han i denne sæson spillet 29 kampe for PSG med 18 mål til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer