2 min læsningAaB-back ude på ubestemt tid

AaB må undvære Kristoffer Pallesen til sæsonens sidste fire kampe, efter han mandag blev opereret for en overrevet akillessene.

2 min læsning
AaB-backen Kristoffer Pallesen har revet sin akillessene over, og dermed er højrebacken ude på ubestemt tid.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AaB tog søndag sæsonens anden 4-0-sejr over nedrykningskonkurrenterne fra AC Horsens.

Der var dog i dén grad malurt i bægeret for nordjyderne, der både måtte se angriber Allan Sousa og højrebacken Kristoffer Pallesen gå ud med skader.

Endnu er der intet nyt om omfanget af Sousas skade, men tirsdag kunne AaB så give en status på Pallesen, og det var ikke gode nyheder.

Den 33-årige højrebacks skade har nu vist sig at være en overrevet akillessene, og dermed venter nu en længere pause.

– Jeg må indrømme, at det gør ondt både fysisk og mentalt, for det er en lang proces, jeg nu skal igennem, og jeg er meget ked af, at jeg ikke kan hjælpe holdet på banen i denne vigtige periode. Jeg vil nu gøre mit bedste for at støtte holdet mest muligt uden for banen. 

– Jeg sætter stor pris på den støtte, jeg allerede har oplevet, og jeg ved, at jeg er i rigtig gode hænder i klubbens dygtige sundhedsapparat, og selvom det kan virke uoverskueligt lige nu, så vender jeg stærkt tilbage, siger Kristoffer Pallesen.

Mål og Highlights: AaB ødelægger AC Horsens og åbner nedrykningskampen

AaB har med søndagens sejr blot ét point op til netop AC Horsens over nedrykningsstregen, og klubben har fire kampe til at indhente det ene point.

Derudover venter der senere i maj en pokalfinale for nordjyderne, som i den danske nationalarena, Parken, møder F.C. København.

Også i AaB er der selvsagt ærgrelse over, at klubben skal spille sæsonens sidste fem kampe uden at kunne gøre brug af den erfarne forsvarsspiller.

– Vi er meget kede af det på Kristoffers vegne, og vi ønsker ham alt det bedste i hans vej tilbage til fodboldbanen, hvor vi naturligvis vil gøre alt for at hjælpe ham så meget som muligt, siger cheftræner Oscar Hiljemark.

Kristoffer Pallesen kom til AaB fra Viborg i sommeren 2017, og indtil videre er det blevet til i alt 180 kampe i den rød-hvide trøje.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer