2 min læsningNeestrup om nyt møde med FCN: Har lært af de tre foregående

F.C. København og FC Nordsjælland mødes mandag aften for sjette og sidste gang i denne sæson, når de skal afgøre, hvem der skal have mesterskabsskæbnen i egne hænder.

2 min læsning
F.C. Københavns cheftræner, Jacob neestrup, har lært af de tre seneste opgør mod FC Nordsjælland i det her foorå.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Hvis de ved vinterpausen havde hemmeligheder for hinanden, så ved F.C. København og FC Nordsjælland mere eller mindre alt om hinanden i dag.

De to sjællandske tophold i Superligaen mødes mandag til sæsonens sjette indbyrdes opgør.

Indtil videre i sæsonen er det blevet til to sejre til hver samt én uafgjort, og mandag aften er der igen en masse på spil, for kun to point adskiller de to klubber på første- og andenpladsen i Superligaen.

De to seneste interne opgør har været i pokalturneringens semifinaler, hvor F.C. København som bekendt endte med at trække sig ud som sejrherre, og dermed er der mandag aften tale om det tredje møde på bare 12 dage mellem de to mandskaber.

– Det er selvfølgelig specielt at møde den samme modstander fire gange på fem uger. Vi har lært af alle tre foregående kampe på godt og ondt, og vi skal tage den læring med ind til kampen i aften, siger F.C. Københavns cheftræner Jacob Neestrup.

Mål og Highlights: Vanvidskamp! Se FCK booke finalepladsen efter ottemåls-gyser mod Nordsjælland

– Vi skal være bedre til at styre, hvornår kampen skal være åben, og hvornår den skal være lukket. Tempoet og intensiteten kommer til at blive høj uanset hvad, og derfor er det også vigtigt, at vi lidt oftere end forleden formår at lukke kampen ned. Og specielt gerne med bolden på deres halvdel, lyder det videre fra ‘Nees’.

Den unge F.C. København chef har særligt øje på to parametre i spillet, som han mener, københavnerne igen kan udnytte.

– Vores gennembruds  og kontraspil har været godt mod dem i alle tre kampe, og de styrker bliver det igen afgørende for os at få sat i spil, siger Neestrup.

Mandagens kamp kan ende med at være afgørende for, hvem der skal sætte sig på favoritværdigheden, når det kommer til det danske mesterskab anno 2023.

Mens de i AGF og i Viborg formentlig håber på et uafgjort, så vil en sejr til enten FCK eller FCN med fire kampe tilbage give det vindende hold en klar overhånd i den tætte kamp om det danske mesterskab.

Efter mandagens kamp resterer der for F.C. Københavns vedkommende kampe mod Brøndby (u), AaB (Pokalfinale), AGF (h), Viborg (u) og Randers (h).

FC Nordsjælland har ligeledes fire superligakampe tilbage, de møder AGF (u), Randers (h), Brøndby (u) og Viborg (h).

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer