2 min læsningEriksen forsvarer udskældt De Gea: Har bevist sig gang på gang

Det begynder så småt at blive spændende i kampen om Champions League-pladser i Premier League, efter Manchester United søndag tabte til West Ham på en stor målmandsfejl.

2 min læsning
Christian eriksen forsvarer manchester United-målmand david de gea, efter spanieren droppede og kostede point mod West Ham.
Foto: Ritzau/Scanpix

Én sejr i de seneste seks kampe.

Det er facit for Manchester United, som, ligesom alle andre hold i Premier League, er på vej ind i den absolutte sæsonafslutning.

Søndag blev det til et snævert 1-0-nederlag til West Ham, efter målmand David de Gea efter en lille halv time droppede fælt på Said Benrahmas ellers relativt ufarlige skudforsøg.

Målmandsdroppet kommer ovenpå en særdeles mangelfuld præstation i Europa League-kvartfinalen mod Sevilla samt en straffesparkskonkurrence mod Brighton i FA Cup-semifinalen, hvor De Gea ikke tog et eneste af Brightons syv forsøg.

De tvivlsomme præstationer har skabt dårlige reaktioner fra særligt klubbens fans, men nu tager David de Geas danske holdkammerat spanieren i forsvar.

– Han er en af grundene til, at vi er, hvor vi er. Han har bevist sig gang på gang. Han havde selvfølgelig en skidt kamp, men alle kan have en skidt kamp eller lave en lille fejl.

Mål og Highlights: Se Manchester United tabe vigtige point efter De Gea-drop mod West Ham

– Når en målmand laver en fejl, så er det et mål imod. Men vi er et hold, og vi har kvaliteterne, og i dag (søndag, red.) skulle vi have slået tilbage, men det skal vi nok gøre, lød det søndag aften fra Christian Eriksen.

Manchester United har nu fire kampe tilbage i Premier League, og de har et forspring på ét point ned til Liverpool på femtepladsen. Dog har United en kamp i hånden i forhold til sine historiske rivaler.

Af Uniteds sidste fire kampe i Premier League er kampene mod Wolves, Chelsea og Fulham på hjemmebane, mens kun kampen mod Bournemouth er på udebane.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer