2 min læsningDrømmen lever i Dortmund: Viser hvor vanvittigt det er

De 81.365 tilskuere der søndag bevidnede Dortmunds nedsabling af Wolfsburg ville ikke slippe heltene efter 6-0-sejren, men det lever de med i Dortmund, hvor også mesterskabsdrømmen fortsat lever.

2 min læsning
i Dortmund lever drømmen om klubbens første mesterskab i mere end ti år fortsat med tre kampe tilbage.
Foto: Leon Kuegeler/Reuters/Ritzau Scanpix

Die Gelben Wand havde taget et emotionelt favntag om Dortmund-spillerne.

Dortmund slagtede søndag Jonas Wind og Wolfsburg med hele 6-0 hjemme på Signal Iduna Park, og efterfølgende viste de mange Dortmund-fans deres tilfredshed i en sådan grad, at Dortmund-spillerne kommer for sent til interviews med tv-rettighedshaverne.

Sejren bringer Dortmund helt op i haserne på førerholdet Bayern München, som med tre kampe tilbage i Bundesligaen kun har ét point ned til de gulblusede på andenpladsen.

Og mesterskabsdrømmene lever i den grad i Ruhr-klubben.

– Før kampen var vi fire point bagud, nu er det ét point. Denne sæson har vist os, hvor vanvittigt det er. Der er stadig tre kampe, hvoraf de to er på hjemmebane.

– Hvis vi kan vinde de tre kampe, og hvis vi kan tage føringen som det første hold i sidste kamp, så vil vi være foran og have øget presset [på Bayern München], lyder det fra Dortmund-cheftræner Edin Terzic.

Mål og Highlights: Se Dortmund gennembanke Wolfsburg 6-0

Den 40-årige tysk-kroat har da heller ikke i sinde at straffe de spillere, der ikke nåede deres interview-aftaler til tiden søndag.

– Fodbold lever på følelser. Hvis ikke man kan lade sig tiljuble af så ekstatiske fans efter en kamp som denne, hvornår kan man så? Lød det fra Terzic.

Dortmund – eller noget andet tysk hold ud over Bayern München – har ikke vundet det tyske mesterskab siden 2011-12-sæsonen.

For Dortmund venter der i sæsonens sidste tre kampe opgør mod Mönchengladbach (h), Augsburg (u) og Mainz (h), mens Bayern München møder Schalke 04 (h), RB Leipzig (h) og slutteligt FC Köln (u).

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer