Alderweireld fremviser usmagelige trusler: Din datter forsvinder i denne uge

Belgiske Toby Alderweireld startede Royal Antwerps comeback mod Genk søndag, men efterfølgende fik forsvarsspilleren dødstrusler mod både sig selv og sin familie.

Den belgiske forsvarsspiller, tToby Alderweireld, kunne efter sejren over Genk søndag fremvise en rækker usmagelige trussler, han efterfølgende modtog.

Søndag tog det i den grad overhånd, efter han på instagram modtog trusler, efter han og Royal Antwerp havde slået Genk i det belgiske mesterskabsspil.

– I denne uge forsvinder din datter. Du kan ikke vinde uden en dommer på din side, dit fede svin. Du spolerede hele VM for de Røde Djævle (Belgiens landshold, red.) fordi du er så langsom og fordi du er lort, lød det blandt andet i beskederne, som sluttede:

– Om gud vil dør din familie.

Toby Alderweireld har selv lagt et billede af beskederne på instagram akkompagneret af teksten:

– Der er grænser for alt. Jeg kan tåle en del, men at true min familie er langt over [grænsen]. Jeg forstår ikke, hvorfor du skriver dette og hvad du vil opnå med det.

Toby Alderweireld og Antwerp slog søndag Genk, efter gæsterne ellers var kommet foran 0-1. Alderweirelds startede selv comebacket, da han udlignede til 1-1 på et straffespark kort før pausen.

Kort efter pausen kom Antwerp på 2-1, som også blev kampens resultat. Med sejren og de tre point lægger Antwerp sig i spidsen i kampen om det belgiske mesterskab. Der resterer fire kampe, og Antwerp har ét point ned til både Genk og Royal Union på anden- og tredjepladsen.