2 min læsningÆrlig Horsens-anfører efter AaB-afklapsning: Det er et momentumskifte

AC Horsens' Malte Kiilerich var bestemt ikke tilfreds med præstationen mod AaB søndag, og han indrømmer, at det kunne ligne et momentumsskifte i nedrykningsstriden.

2 min læsning
AC Horsens anfører, Malte Kiilerich, indrømmer, at søndagens nederlag til AaB kan betyde momentumsskifte i den direkte nedrykningsstrid.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AC Horsens er nu bare ét point fra den nedrykningsstreg, som oprykkerne særligt i starten af sæsonen lagde pæn afstand til.

Et 4-0-nederlag til de nærmeste konkurrenter fra AaB søndag hiver med fire kampe tilbage østjyderne ind i den direkte nedrykningsduel, og det var da også umiddelbart vurderingen fra anfører Malte Kiilerich søndag.

– Der er ikke noget, der er afgjort; Vi er stadig foran med ét point, så det er jo ikke fordi jorden er gået under, men det at tabe 4-0 til ens nærmeste konkurrenter for anden gang – det må ikke ske. Vi skal ikke falde sammen, de kan jo score fem-seks mål. Lige nu er der i hvert fald et momentumskifte, men heldigvis kommer der jo en ny kamp, og der er fire tilbage, hvor vi skal op igen, siger Kiilerich til TV3 Sport.

AaB var bedst igennem alle 90 minutter, og det var vanskeligt at se, at det fortsat er nordjyderne, der er at finde under nedrykningsstregen.

Præstationen i Aalborg lod dog også en del tilbage at ønske i AC Horsens-lejren.

Det er sgu hårdt, der er skrækkeligt selvfølgelig. Det var på ingen måde sådan, kampen skulle gå. Fra start af har de os jo fuldstændig. [Det er] Selvfølgelig en lortefølelse, og det er fuldt fortjent, at de vinder.

Mål og Highlights: AaB ødelægger AC Horsens og åbner nedrykningskampen

– Jeg savner noget mere over hele linjen, det er både defensivt og offensivt. Vi har ikke noget mod. Det er som om, at vi har for meget at miste, selvom det jo er dem, der har mest pres på. Der var stort set ikke noget, der gik rigtigt, for allerede fra start af var de langt bedre end os, hvorfor ved jeg ikke, men det kunne godt se ud til, at vi var tynget af presset, lød det fra dagens AC Horsens-anfører.

AC Horsens har fortsat det ene point forspring ned til AaB under nedrykningsstregen, men med søndagens storsejr var nordjyderne en markant bedre målscore end ‘De Gule’. AaB’s målscore lyder på minus syv, mens AC Horsens’ lyder på minus 21.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer